Tak si kúp 17. Až na pár detailov vypadá rovnako.cvicubis píše:Děsně se mě líbí Glock 18

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak si kúp 17. Až na pár detailov vypadá rovnako.cvicubis píše:Děsně se mě líbí Glock 18
Buď jsi instruktora špatně poslouchal, nebo je to idiot. Nemá to nic společného se strháváním (to je opravdu nesmysl), ale pokud vyloučíme vadu zbraně či střeliva, je to nejpravděpodobněji způsobeno slabým úchopem. Fullsize plasťáky jsou na "limp wristing" prostě náchylnější, než jejich celokovoví kamarádi...DrobasMirek píše: Dál se 3x z 10 ran stalo, že než stačil nábojnici vyhodit tak jí skřípnul vracenící se závěr.. podle instruktora se to stává když se pistole při střlbě strhne což mi nedává smysl, vzhledem k místům zásahu na terči.. může to někdo potvrdit? Na co by to byla pistole, která by při nemířený rychlý palbě zasekávala nábojnice v závěru.. jedná se o špatný kus, chybu střelce, střeliva?..
Mě zase Glock neseděl, protože mám malou dlaň a nedařilo se mi jej řádně uchopit.Alexxxus píše:Glock pistole pro Foxe Muldera on má malinké pacinky . Drobasi Ty máš docela plácačky Tobě mlok sedět nebude, maximálně s větším hřbetem.