FX independence
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jojo predator 0.25 je moc dobrej.stara slipka na 40m durch.akorad pak babina nasla plastovou spicku ta zustava.
z vystupni strany to po predatoru je vic vytrzeny a rychleji to krvaci.
z vystupni strany to po predatoru je vic vytrzeny a rychleji to krvaci.
Re: FX independence
par ich slo bokom ale na 15j to nieje zle .ci?
Dá se někde sehnat Independence Elite? Na netu je pár videosekvencí s touhle puškou, ale jinak se po ní slehla zem. Aeron nemá, holandský dealer nemá... Šlo by to případně zbastlit kombinací Royale a kartuše/pumpy z klasické Independence?
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Pasovalo by to ...myslím si,pretože predlženie kartuše pasuje aj na pumpu.Aeron nemá ,ale objednajú:).Len treba čakať,ja už čakám nejaké diely 3-4 mesiace:(.
Grepet... Zajimavá práce! Když dojde střelivo použiješ botku
JJ
Chtě jsem to předělat, ale vyžaduje to nevratný úpravy..., tak jsem to nechal.
Zatim jsem našel ohlasy jen na Indy Elite .25.

JJ

Zatim jsem našel ohlasy jen na Indy Elite .25.
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Tobbi v čom sú rozdiely...myslel som ,že základ majú rovnaký?
tobbi to je takzvana bodka dorazac pripadne vyradzovac ked ide o preteky 

Zdar chlapi.
Jelikož mi můj potapěč dává hroznej kouř a flašku mám i 14 dní prázdnou, tak řeším tuhle flintu. Chtěl bych se majitelů zeptat, jak je řešeno nasávání vzduchu třeba teď, když je max. vlhko a jestli to takhle leze i krz pumpu.....
Další bych se rád dozvěděl, jak je to s počtem knedlíků. Když to testoval Alexxx, tak psal 40 s kolečkem na menší, v Aeronu píšou 40 a někdo tady teď psal jako 5+10+15? To bych radši házel na ty straky brambory.
Díky za nějaké info.
Jelikož mi můj potapěč dává hroznej kouř a flašku mám i 14 dní prázdnou, tak řeším tuhle flintu. Chtěl bych se majitelů zeptat, jak je řešeno nasávání vzduchu třeba teď, když je max. vlhko a jestli to takhle leze i krz pumpu.....
Další bych se rád dozvěděl, jak je to s počtem knedlíků. Když to testoval Alexxx, tak psal 40 s kolečkem na menší, v Aeronu píšou 40 a někdo tady teď psal jako 5+10+15? To bych radši házel na ty straky brambory.
Díky za nějaké info.
Z Indy jsem dostal 58 J s monstrem, ale plnotučný byli jen 2 rány. Standartně ji mám nastavenou na 290 m/s s exactem jumbo.
---
Darkall :arrow:Základní blok závěru je samozdřejmě stejný... Ale je jiné uložení manometru, plnicího ventilu a šroub který spojuje pažbu se sistémem je na jiném místě. Indy má na víc ventil na odlučování vody (ten mosazný váleček).
---
Darkall :arrow:Základní blok závěru je samozdřejmě stejný... Ale je jiné uložení manometru, plnicího ventilu a šroub který spojuje pažbu se sistémem je na jiném místě. Indy má na víc ventil na odlučování vody (ten mosazný váleček).
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Všetci ste kupovali z Aeronu, alebo niekto skúsil aj iného oficiálneho dodávateľa FX?
Máte niekto skúsenosti s týmto obchodom?
http://armamania.net/es/2-mano-2eme-mai ... ence-.html
Máte niekto skúsenosti s týmto obchodom?
http://armamania.net/es/2-mano-2eme-mai ... ence-.html
Puška na tom odkazu je bazarovka.
Jinak jsou celkem drazí.
Jinak jsou celkem drazí.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
Prodává se Independence v 16 J verzi? Tady mají u různých modelů napsáno, že je i v 16 J, ale u Independence o tom není ani slovo... Tahle puška je přesně to, co by se mi líbilo. Prostě vypadnout na víkend do lesa a jen tak si plinkat - bez lámání a nabíjení po každý ráně...
A ještě - tady mají na obrázcích Independence i s přepínačem výkonu... To je nějaká blbost, ne?
A ještě - tady mají na obrázcích Independence i s přepínačem výkonu... To je nějaká blbost, ne?