FX AIRGUNS Typhoon T12
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Do SSS šli docela dobře... Predator 4,5 v SSS nepoužívam, jde hned přez zvuk 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Re: FX AIRGUNS Typhoon T12
Ještě k těm Kovohutím obrazem.
16 ran 30m No a ted příde co???
16 ran 30m
16 ran 30m No a ted příde co???
16 ran 30m
177
22
25
22
25
Piku ja mel dojem, ze si na tom prvom obrazku tocil s hlavnou 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Powered by YONG HENG compressor
Jo někdy to je lepší,někdy horší,záleží asi na postavení Venuše vuči Marsu bo co..
Ale s Kovohutěma to je jedno,v jaký pozici se planety nachází.
Páč trefit 10ku...to je opravdu,ale opravdu radost převeliká to nevím,jakyho postavení by bylo za potřebí...
Jo asi už vím...
Pojd na mě z boku přes tepláky
Ale s Kovohutěma to je jedno,v jaký pozici se planety nachází.
Páč trefit 10ku...to je opravdu,ale opravdu radost převeliká to nevím,jakyho postavení by bylo za potřebí...
Jo asi už vím...
Pojd na mě z boku přes tepláky

177
22
25
22
25
No asi nebudu střílet po jedný diabolce
Tady jeden testík...
Dvě diabolky za sebou do hlavně a pak prásk...
Vzdálenost 30m .

Tady jeden testík...
Dvě diabolky za sebou do hlavně a pak prásk...
Vzdálenost 30m .
177
22
25
22
25
Uz nejaky cas vyvijim regulator pro FXo. Verze 1 a 2 byly klasicke konstrukce, ale i pres to, ze pri nastavovani tlaku fungovalo vse OK, pri strelbe jsem s vysledkem spokojeny nebl. Nakonec to dopadlo tak, ze jsem si vyrobil jednoduchy simulator vystrelu a na manometru sledoval praci regulatoru. Pak uz me bylo jasne, proc ty vysledky nestaly za nic.
Tuto variantu jsem opustil a zacal vyvijet novy - vysokoprutokovy regulator s odlisnou konstrukci. Verze 3 selhala, nicmene ukazala jakou cestou pokracovat ve vyvoji. Verze 4 mela ze zacatku spoustu detskych nemoci, ktere se postupne odstranovaly a az u verze 4.5 se zacina objevovat svetlo na konci tunelu.
Dnes jsem tento regulator na FXu testoval. Jenze me Combro na me ukazuje dlouhy nos, proto jsem zvolil variantu strelby do on-line tercu. Ja vim .......... musim jeste hodne trenovat, nicmene i s timto vysledkem jsem celkem spokojeny. *Pocatecni tlak byl 190 bar (vic v lahvi nebylo).
*JSB Jumbo Heavy - netridene, nemazane (tak jak jsem je bral z krabicky)
*Poloha v klece s oporou o balik sena
*30m
Na konci prvniho on-line terce zustalo jeste cca 130 bar, proto jsem se rozhodl pokracovat na dalsi strance. Do tlaku cca 100 bar to chodilo bych rekl celkem pekne, pak uz to zacalo vykazovat jiste anomalie. Nicmene je zajimave, ze jeste pri tlaku 70 bar (kdy jsem test ukoncil) to chodilo celkem slusne (miril jsem stale na stred terce). Mozna je to prave tim vysokoprutokovym regulatorem, kdy i kdyz uz je davno otevreny to dokaze z kartuse dostatecne zasobovat nizkotlakou komurku
Tuto variantu jsem opustil a zacal vyvijet novy - vysokoprutokovy regulator s odlisnou konstrukci. Verze 3 selhala, nicmene ukazala jakou cestou pokracovat ve vyvoji. Verze 4 mela ze zacatku spoustu detskych nemoci, ktere se postupne odstranovaly a az u verze 4.5 se zacina objevovat svetlo na konci tunelu.
Dnes jsem tento regulator na FXu testoval. Jenze me Combro na me ukazuje dlouhy nos, proto jsem zvolil variantu strelby do on-line tercu. Ja vim .......... musim jeste hodne trenovat, nicmene i s timto vysledkem jsem celkem spokojeny. *Pocatecni tlak byl 190 bar (vic v lahvi nebylo).
*JSB Jumbo Heavy - netridene, nemazane (tak jak jsem je bral z krabicky)
*Poloha v klece s oporou o balik sena
*30m
Na konci prvniho on-line terce zustalo jeste cca 130 bar, proto jsem se rozhodl pokracovat na dalsi strance. Do tlaku cca 100 bar to chodilo bych rekl celkem pekne, pak uz to zacalo vykazovat jiste anomalie. Nicmene je zajimave, ze jeste pri tlaku 70 bar (kdy jsem test ukoncil) to chodilo celkem slusne (miril jsem stale na stred terce). Mozna je to prave tim vysokoprutokovym regulatorem, kdy i kdyz uz je davno otevreny to dokaze z kartuse dostatecne zasobovat nizkotlakou komurku

Koukám, že podle Tvých příspěvků máš T12 cal. 5.5 mm.
Já čekám na T12 cal. 4.5 mm, regulátor by se mi časem hodil.
FX nějaký svůj regulátor má, ale do T12 nejde nainstalovat.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Ano, je to tak. Mam T12 .22
Musis mit ukrutnou trpelivost tak dlouho cekat
Je divny, ze by T12 byla ve svete tak zadana ze nestaci vyrabet.
Musis mit ukrutnou trpelivost tak dlouho cekat

Kdo si počká, ten se dočká a jak už jsi mě psal do SZ
, čekání zatím vůbec nelituju, spíš naopak.
Po rozbalení krabice mě zachvátila nesmírná radost. Flinta má hezčí pažbu než na stránkách výrobce (i když je to plast) a stavitelnou gumovou botku. Tlumič zatím používat nechci, mě se ten zvuk při výstřelu líbí takový, jaký je. Hladká hlaveň je u FX samozřejmostí.
Při instalaci montáže puškohledu jsem měl trochu problém dotáhnout montáž BKL 300. Bylo jen potřeba použít větší sílu, než jakou jsem předpokládal. Pouzdro na fotce slouží pouze jako podložka, flinta tam i s optikou nevleze a kufr se mi kupovat tedy vůbec nechce. Panebože, já a kufr!
Krytka na okuláru není ještě na 100% nasazená, budu si ještě hrát s dioptrickou korekcí.
http://nd05.jxs.cz/821/374/8728764ada_8 ... 1318433256

Ještě čekám na hadici s manometrem z JSB.
Edit: možná si to pouzdro i nechám, ale zase bych musel sundat clonu, fakra...

Po rozbalení krabice mě zachvátila nesmírná radost. Flinta má hezčí pažbu než na stránkách výrobce (i když je to plast) a stavitelnou gumovou botku. Tlumič zatím používat nechci, mě se ten zvuk při výstřelu líbí takový, jaký je. Hladká hlaveň je u FX samozřejmostí.
Při instalaci montáže puškohledu jsem měl trochu problém dotáhnout montáž BKL 300. Bylo jen potřeba použít větší sílu, než jakou jsem předpokládal. Pouzdro na fotce slouží pouze jako podložka, flinta tam i s optikou nevleze a kufr se mi kupovat tedy vůbec nechce. Panebože, já a kufr!

Krytka na okuláru není ještě na 100% nasazená, budu si ještě hrát s dioptrickou korekcí.
http://nd05.jxs.cz/821/374/8728764ada_8 ... 1318433256

Ještě čekám na hadici s manometrem z JSB.
Edit: možná si to pouzdro i nechám, ale zase bych musel sundat clonu, fakra...
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Gratulujem Kesi, ze si sa dockal po takove dobe
Som zvedavy na vysledky ale asi to bude dobre, ked vidim Pikusoidove 

Naposledy upravil(a) Blue_L dne 12 říj 2011 20:20, celkem upraveno 1 x.
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP