Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Fotky supr ale ta velikost!!! 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Kaju se, ale snad to není až tak hrozný 

Biggles: Super!
Snad nebudu OT, když přispěju dvěma fotkami, na kterých nejsou zbraně. Dnes jsem šel koupit čištění na krátkou malorážku. Nechtěl jsem takové ty šroubovací ptákoviny v malé krabičce, ale normální poctivé drátové kartáčky. Prošel jsem tři obchody, kartáče měli všude a všechny, ale tyčku s očkem na provlečení hadříku nikde, jen jedna prodavačka mě chtěla rozesmát a nabídla mi nějakou made in USA za 300kč. Tak jsem doma sednul do dílny a vyrobil jsem z kusu rovné mosazné 2,5mm kulatiny tohle:

Snad nebudu OT, když přispěju dvěma fotkami, na kterých nejsou zbraně. Dnes jsem šel koupit čištění na krátkou malorážku. Nechtěl jsem takové ty šroubovací ptákoviny v malé krabičce, ale normální poctivé drátové kartáčky. Prošel jsem tři obchody, kartáče měli všude a všechny, ale tyčku s očkem na provlečení hadříku nikde, jen jedna prodavačka mě chtěla rozesmát a nabídla mi nějakou made in USA za 300kč. Tak jsem doma sednul do dílny a vyrobil jsem z kusu rovné mosazné 2,5mm kulatiny tohle:

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Dobré... To očko se Ti povedlo.
S tím logárem jenom měříš, nebo na něm i počítáš ?
S tím logárem jenom měříš, nebo na něm i počítáš ?

S tím pravítkem pouze měřím, je za 2kč z bazaru a zdá se mi býti hezčí a odolnější než průhledné plastové.. 

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
nedalo me to tak se musim pochlubit mym novym prirustkem nuz COLT 1911.ted uz mymu GSG nebude smutno.sice jsem na nej cekal diky nasim biokratum od unora ale vyplatilo se 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Moje IŽ, zase jsem to nezmenšil, takže odkaz: http://biggles027.rajce.idnes.cz/-27/
nechci pruditpalong74 píše:nedalo me to tak se musim pochlubit mym novym prirustkem nuz COLT 1911.ted uz mymu GSG nebude smutno.sice jsem na nej cekal diky nasim biokratum od unora ale vyplatilo se

Naposledy upravil(a) Biggles dne 10 čer 2011 12:35, celkem upraveno 2 x.
sakra zmenšuj!!! Nebo nekdo zakročí 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Kurňa, tak já z toho zase udělám odkaz 
Jeden norník se vejde?

Jeden norník se vejde?

si to zmenši než to nekam nahraješ, pak to bude i tu OK. Takto to drtí řádkování a v PC to vypadá jak web z jamajky 

nechci prudit
ale mi se tady ty variace na něco nelíbí ... ani kočka ani pes... prostě kočkopes
[/quote]
chapu kazdej mame jiny vkus.tak to byva i s zenami

chapu kazdej mame jiny vkus.tak to byva i s zenami

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
- BlackAdder