Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
můj starý věrný dobrý a přesný Vašek p88 compact
Zdar lidi, tady zasílám foto svého miláška Vaška. Je to úžasná zbraň a za nic bych ji nevyměnil. Jedině bez doplatku za něco dražšího :O)
musím se pochlubit, že na to, že je to kompakt, z ní na první omak známý udělal nástřel na 20m s rozptylem cca 5 cm, to je pěkné, ne?
mějte se
st
musím se pochlubit, že na to, že je to kompakt, z ní na první omak známý udělal nástřel na 20m s rozptylem cca 5 cm, to je pěkné, ne?
mějte se
st
ahoj,taky pár fotek našich klubových zbraní.moje je to B
ale jsem zatim spokojenej.
http://www.kuguarteam.org/project/pictures.php?idps=37

http://www.kuguarteam.org/project/pictures.php?idps=37
to víš špalku, musím trošku přihodit polínko do ohníčku. Ono by to mohlo zaniknout a škoda dobré myšlenky, neříkej že se nepodíváš jaký kousky sou mezi lidma. A hlavně, to téma cos založil bylo už plné a nešlo do něho už vkládat foto. Admin to trošku zvětšil, ale prej to není o moc. Tak sem založil tohle téma které volně navazuje. Já jako revolverář třeba obdivuju toho Kimbera 1911 v .45ACP. neco ě říká že to ještě nemá a to je asi chyba! Jen škoda že nevím jak zmenšit fotku z velikosti 1,5MB na tech 150Kb abych to sem dostal, to bys vyděl jaký plamínky dělá .500 Magnumjspalek píše:Člověče Reaktore, ty pokračuješ v něčem, co já zdárně počal

Naposledy upravil(a) reaktor dne 08 úno 2007 19:58, celkem upraveno 1 x.
To Reaktor: Já to zmenšuju v pohodě v ACDSee 9.0 /prohlížeč obrázků-asi nejoblíbenější/ Tak to tam mrskni, protože na 500 jsem silně zvědavej a chci vidět pořádnej plamen...doufám že po výstřelu ožehne okraj terče!!! 

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Taky něco pro fajnšmekry
Musim jí sem taky dát, nemůže tu chybět...prostě nemůže, je to můj mazlík, ale mám ho chvilku, potřebuje trošičku vyladit... 

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Teď už je mi jasné, že na tu .500 nepotřebuješ ručky, ale lafetu se zákluzem. A na nošení je to ideální, protože lumpa tím lehce přeměníš na Lunchmeat, a vo vo tom to je.reaktor píše:Porovnání ráží .357 Magnum a .500SW Magnum. Věřte nebo ne, u Tauruse si na kvalitu opracování a hlavně designu stěžovat nemůžu.

Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.