Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To Vik: Mě se plasťáky nikdy nelíbily, zejména glock, ale tohle je pěkná fotka a HK na ní vypadá moc dobře, i když je malej
Na HK se mi vždycky líbil ten kohout, kterej většinou na plasťákách nebejvá

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
-
- Kontaktovat uživatele:
koukám že tě s pěknejma fotografiema našich plasťáků za chilku na jednoho zlákámejspalek píše:To Vik: Mě se plasťáky nikdy nelíbily, zejména glock, ale tohle je pěkná fotka a HK na ní vypadá moc dobře, i když je malejNa HK se mi vždycky líbil ten kohout, kterej většinou na plasťákách nebejvá

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
golfkiller píše:koukám že tě s pěknejma fotografiema našich plasťáků za chilku na jednoho zlákámejspalek píše:To Vik: Mě se plasťáky nikdy nelíbily, zejména glock, ale tohle je pěkná fotka a HK na ní vypadá moc dobře, i když je malejNa HK se mi vždycky líbil ten kohout, kterej většinou na plasťákách nebejvá
No člověk nikdy neví

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Hek je pomerne fotogenickej na plastaka. Asi to dela ten masivni zaver. Celkovy pusobeni je pak takovy vic ocelovy nez plastovy:)
Munice je u toho, jak konstatoval uz Andy Magtech 9D, a po Andyho testu ji nosim uz jen proto ze je lehci. Vymenil bych to za ceppy, ale ty tady sehnat nejde a do Prahy se mi nechce.
Stupnovitou komorou sem myslel tohle. Bacha velky, ale nece se mi to zmensovat
http://wiper.botulotoxin.net/Komora.jpg
Je to zuzeni na konci komory aby nabojnice vic tesnila. Jednak zabranuje vypalovani komory pruslehy,a potom zanasenini bordelu do udernikoveho prostoru. A prispiva spolehlivosti podani naboje do komory.
Na druhou stranu je na nabojnich takovy typycky otisk ala .357sig, a protoze se nabojnice do uzsi komory vic zakousne je potreba vetsi sila na jeji vytrzeni.
Nejak se o tom moc nemluvi, ale na strelectvi to ma jeden majitel na sve nove p30 a hlasil to uz nekdo i na waltru.
Pozn pro noveho majitele uspecka. Na fotce je kozeny pouzdro ale je tam pro paradu, nepouzivam ho, nebot kuze pusobi na ten brynyr zhruba stejne jako brusna pasta. I po kratkem pouzivani sem si vsiml zesvetlani exponovanych hran, takze sem to zarazil.
Jspalek: Nojo, kohout tam je. A ke vsemu ma pogumovanou drazkovanou hlavu, takze nehrozi vyklouznuti pri manipulaci mokrym ci mastnym prstem. Sice ma vypousteni, ale kohout nenechavam padat ale sklopim ho palcem tak se to hodi:)
Munice je u toho, jak konstatoval uz Andy Magtech 9D, a po Andyho testu ji nosim uz jen proto ze je lehci. Vymenil bych to za ceppy, ale ty tady sehnat nejde a do Prahy se mi nechce.
Stupnovitou komorou sem myslel tohle. Bacha velky, ale nece se mi to zmensovat

http://wiper.botulotoxin.net/Komora.jpg
Je to zuzeni na konci komory aby nabojnice vic tesnila. Jednak zabranuje vypalovani komory pruslehy,a potom zanasenini bordelu do udernikoveho prostoru. A prispiva spolehlivosti podani naboje do komory.
Na druhou stranu je na nabojnich takovy typycky otisk ala .357sig, a protoze se nabojnice do uzsi komory vic zakousne je potreba vetsi sila na jeji vytrzeni.
Nejak se o tom moc nemluvi, ale na strelectvi to ma jeden majitel na sve nove p30 a hlasil to uz nekdo i na waltru.
Pozn pro noveho majitele uspecka. Na fotce je kozeny pouzdro ale je tam pro paradu, nepouzivam ho, nebot kuze pusobi na ten brynyr zhruba stejne jako brusna pasta. I po kratkem pouzivani sem si vsiml zesvetlani exponovanych hran, takze sem to zarazil.
Jspalek: Nojo, kohout tam je. A ke vsemu ma pogumovanou drazkovanou hlavu, takze nehrozi vyklouznuti pri manipulaci mokrym ci mastnym prstem. Sice ma vypousteni, ale kohout nenechavam padat ale sklopim ho palcem tak se to hodi:)
Naposledy upravil(a) Vik dne 28 kvě 2007 22:10, celkem upraveno 1 x.
Vik píše:btw, máš stupňovitou komoru nebo normální hladkou. V posledni době se to nějak často objevuje![]()
A tohle je moje, o něco menši teda. Ale já su taky malej, takže pro mě to je jako fulsize:) Odlišnosti od fs sou akorat, že má jednu vratnou pružinu s bufferem, a kovový zásobníky.
Hezká fotka, jó, to kdyby zvládnul můj foťák

Schopný tvoří, neschopný poučuje..
HK USP Full-size
HK USP Full-size
Jinak jsem někde na fóru čet, že ta stupňovitá komora někomu udělala tohle: http://wiper.botulotoxin.net/naboje.jpg ,člověk, aby se v tom vyznal..
Schopný tvoří, neschopný poučuje..
HK USP Full-size
HK USP Full-size