Fort-17
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ukrajinskou pistolí Fort 17. Co si myslíte o kvalitě popřípadě dostupnosti náhradních dílů...
http://www.fort.vn.ua/en/products/pisto ... ort17.html
http://www.fort.vn.ua/en/products/pisto ... ort17.html
Re: Fort-17
Fuj to je humus. A navíc se o ní tady už psalo,stačí hledat!
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Tak přesně takovou odpověď sem potřeboval. Příště raději nic nepište... A nikde na fóru to tady není, jinak bych to tady nedaval...
ty pistole sem vozila paní Zoja Ličková s rodinou, jejich stránky jsem nenašel, měli prodejnu snad v Příbrami a dělali i cestovku
prezentovali se kdysi v SR, působilo to na mne dojmem zbohatlých rusů - oblíknout si teplákovku adidas na otevření prodejny za přítomnosti tisku?
nikdo v okolí ji nemá, nikdo z prodejců ji nenabízí, v inzerátech taky není.....
velká pistole na špatnej náboj
kontaktuj dovozce, co ti řekne
prezentovali se kdysi v SR, působilo to na mne dojmem zbohatlých rusů - oblíknout si teplákovku adidas na otevření prodejny za přítomnosti tisku?
nikdo v okolí ji nemá, nikdo z prodejců ji nenabízí, v inzerátech taky není.....
velká pistole na špatnej náboj
kontaktuj dovozce, co ti řekne
Treba brokovnice fort nejsou vubec spatny,takze pistole by taky mohla slouzit dobre.Me se libi,az na ten kohout a paku zachytu.
Proc by to mel bejt spatnej naboj?Naboj je to dobrej,malinko drazsi nez luger,ale proti gustu ...
Proc by to mel bejt spatnej naboj?Naboj je to dobrej,malinko drazsi nez luger,ale proti gustu ...
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ok,možná jsem se unáhlil,napíšu to tedy takhle: na to,že má dynamický závěr,je to hodně velká pistole. Na to,že je v 9Br nebo 9Mak,je to hodně velká pistole. Ani jeden z nábojů není nebo brzo nebude levný. Design je otázkou vkusu,ale podle mě je to velmi nepovedená kopie waltheru,snad pk380 nebo jak se jmenuje ten kompakt v 9Br. Závěr je buď lakovaný,nebo nevím,ale vůbec bych se nedivil,kdyby byl z nějakého zamaku. Celkově vzato,nevidím důvod proč tuto zbraň koupit. Cenu neznám,pokud je za méně než 3500 nová,tak v pohodě.
Tak ráže je poplatná době a místu vzniku (pokud budu brát že jsou to odvozeniny fort 12) a asi se vyplatí pokud chceš zbraň vyvést někam kde je 9L pro civilní účely zakázán. Na dynamickém závěru není nic špatného a rozhodně bude ocelový (koukni se na pistole hi-point ty jsou slitinové jak vypadají a kolik váží )
GP K100,Gazela 58,Beretta 70/71,ZKM456
Teď to zkoumám důkladněji a vyrábí i verzi pro leváky, s jinou povrchovkou než pro praváky... Každopádně období pokusů a omylů, obhajování nestandardních nábojů a průkopnických konstrukcí atd. mám už dávno za sebou. Než tohle, tak raději jetou cz100.

Ja myslim,ze nez jetou CZ 100 tak radsi tohle
Na nabojich nevidim nic nestandardniho,vzdyt je maji vsude a tak drahy zase nejsou.Ovsem je pravda,ze pokud chce clovek sjednotit kalibr u vice zbrani,kvuli logistice,tak ze radsi koupi luger.Pravdou je,ze je ta pistole opravdu velka

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert