field target
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Prosím všechny co o tomto druhu střelby něco ví dejte vědět.Střílí se to v ČR?Jsou pořádány nejaké závody?Existuje nějaký klub?
Re: field target
Tady sezatím podívej na pár fotek a trochu to proklikej:Ruda píše:Prosím všechny co o tomto druhu střelby něco ví dejte vědět.Střílí se to v ČR?Jsou pořádány nejaké závody?Existuje nějaký klub?
http://www.airguns.net/fieldtarget/fieldtarget.html
[
Tady sezatím podívej na pár fotek a trochu to proklikej:
Díky něco už jsem viděl a něco pro mě bylo nové.Nenašel jsem,ale nic o žádném českém klubu.Také o žádném nevíš?
Díky něco už jsem viděl a něco pro mě bylo nové.Nenašel jsem,ale nic o žádném českém klubu.Také o žádném nevíš?
Bohužel, nevím. Snad se ještě někdo přihlásí aby ti pomohl. Možná že budeš "Otec zakladatel",Ruda píše:[

[
Bohužel, nevím. Snad se ještě někdo přihlásí aby ti pomohl. Možná že budeš "Otec zakladatel",
[/quote]
Radši bych se přidal.Ale kdo ví.CHce to dá dohromady partu,terče a prostor by se daly určitě do kupy.A co Ty přijedeš si zastřílet?
Bohužel, nevím. Snad se ještě někdo přihlásí aby ti pomohl. Možná že budeš "Otec zakladatel",

Radši bych se přidal.Ale kdo ví.CHce to dá dohromady partu,terče a prostor by se daly určitě do kupy.A co Ty přijedeš si zastřílet?

Radši bych se přidal.Ale kdo ví.CHce to dá dohromady partu,terče a prostor by se daly určitě do kupy.A co Ty přijedeš si zastřílet?Ruda píše:[

Určitě je to pěkná zábava, ale já střílím jen předovky. Dík za pozvání.