Ako sa Vam strielalo vo Velmezu z edgunov sa pochvalte.
Mne sa dnes snival taky sen, ze som bol v Rusku a kupoval som edguna... na tom by nemuselo byt nic zvlastne ale ja som ho kupoval priamo u Eda Proste crazy sen ale nassss***lo ma to po prebudeni Teda mne sa skoro nic nesniva ale toto stalo za to
Blue_L, tiež som na toho eda nažhaveny,ved chalani čo ho maju slubili že sa niekedy ukažu na nejakom zraze,tak nam zostava len dufať že sa niekedy objavia a eda si budeme mocť vyskušať. Ozaj a ta lišta na ktoru sa montuje optika je rovna alebo je naklonena?
Mam prislubene že na Slovensku sa bude predavať edov brat Cricket, takže...? uvidime.
A ešte si neodpustim ironicku poznamku: Už je 10 rokov čo sme sa museli ako štat rozdeliť a ja som musel objednavať steyra z čiech, minulí tyždeň objednavali dalši dvaja strelci steyerov od p.Vargu ze s Plzne ,tak na čo to bolo dobre? to moj mozog asi nikdy nepochopi.
jj s tym delenim som rovnakeho nazoru Aby sme neodbocovali, rad by som si teda aspon vystrelil z Matadora, ked uz nemam na kupu Co som pocital na linku, ktory tu niekto dal, kde majitel matadora aj cricketa popisuje ich rozdiely http://www.talonairgun.com/forum/viewto ... ht=cricket
Zatial je to v prospech matadora.
Tiež by som bral radšej matadora,ale pokial cricket by stal nejakych 800€ a dal by sa na Slovensku kupiť eventualne požičať,vidí sa mi tato možnosť dostupnejšia.
no on je problem ,ze matador je u prodejcu dost predrazeny....
nevim nekdo ho tu kupoval primo z estonska a byl sakra levnejsi nez ten muj....
jako priklad staci Leyla rozdil 400 eur je sakra dost...
ale spis bude problem aby ho poslali a neodkazali na regionalniho prodejce...
pak je to problem