Dreslerovy flobertky

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
jolko
Re: Dreslerovy flobertky

Příspěvek od jolko » 08 kvě 2015 15:18

...ja zase nemam problem, i kdyz ,,flobky,, nejsou tim s cim bezne strilim, ocenit to, ze je to opravdu a fakt dobra ,,puskarina,,... faktem zustava, ze u nekoho je zbran k radosti a nekoho ke sklamani a musi to vyrobce resit. Klobouk dolu pred profesionalni trpelivosti p. Dresslera, která svedci jen o jednom, ze ma toto remasto opravdu rad.

paul67

Příspěvek od paul67 » 08 kvě 2015 20:12

Cernunos/To jsem strasne zvedav jak tohle dopadne.Nakonec ti pan Dressler ukaze vystavni nastrelku a pak se tesim na argumentaci :D Ze by byli miridla spatny se me nezda.Kazdou hotovou zbran vyrobce testuje a nastreluje.....
Kavy

Příspěvek od Kavy » 08 kvě 2015 20:55

Nedá mi to abych nereagoval.
To je vrchol,napadat znovu výrobce z falšování sestříhaného videa,skrytého střelce se vzduchovkou...a podobných nesmyslů.
Kvůli dvěma volům začal točit videa z pohledu z poza terče. Ale i to je málo,rychle se vymslí nějaká kravina jak video spochybnit.
Určitý lidi budou ty kraviny opakovat jako o přistání na Měsíci o 11.září o smrti Hitlera...

Může být vadná zbraň,ale myslím si že to bude levýma prackama.
Potrefená nejvíc kejhá.
paul67

Příspěvek od paul67 » 08 kvě 2015 23:08

Kavy/S tim se neda,nez souhlasit :D
martk

Příspěvek od martk » 09 kvě 2015 00:18

Jesli ten můj dotaz vyzněl moc drze tak se omlouvám, ale zajímalo mě proč je to video stříhané. Vysvětlení mě zcela dostačuje a je mi jasné že by to tak velký na YouTube nebylo dobrý dávat.

Jinak taky vlastním Foxku ale jen starší model a jsem s její přesností VELMI spokojen. Uvažuji že pořídím nový Special s 200 mm hlavní ale ty diskuze kolem mě odrazovaly. Počkám ještě jak se to vyvine.
Dresslerovky, Špilas
cernunos

Příspěvek od cernunos » 09 kvě 2015 11:01

paul67,Kavy:Mě se líbí jak jste s tím hned hotoví....takže podle vás mám levý obě ruce :?: Zrovna včera jsem byl opět střílet z nové Foxky a jen se mi tuplovaně potvrdilo ,co jsem zde již psal...netrefuje a netrefuje a podle mě to není rukama.Pálil jsem na papír A4 s namalovaným kruhem o průměru cca 10 cm ze vzdálenosti asi 12m.No z 10 ran jen jedna :!: zasáhla papír nahoře,jinak zbylé šli pánubohu do oken.Pak jsem ostřeloval plechovku od kolínské z 5m a ze tří ran jen jeden zásah :!: Stříleno špičkama,na ten papír jsem pálil kulatýma.Jak jsem už zde psal-myslím že jsem přinejmenším průměrný střelec a ze vzduchových pistolí ale i z "ostrých"(pujčených třeba na střelnici) střílím obstojně a i trefuju.Proto mě uvádí Foxka v úžas.Takže ji skutečně posílám p.Dresslerovi v pondělí,at ji zkontroluje.Přijde mi to jako normální postup pro logicky uvažujícího člověka.Přeci jen nestála jen pár tisíc,že :?: Až ji p.Dressler prověří tak budu vědět na čem jsem,samozřejmě pak zde podám zprávu o výsledku a pakliže nebude zjištěna závada(což pochybuji) veřejně si tu posypu celou hlavu popelem a uznám že jsem asi levoruký ale spíš že je Foxka tak specifická pistole,která mi prstě nesedí.Nemám problém se omluvit a uznat chybu,jsme jen lidi a já osobně nemám potřebu si na něco hrát....Jediný jistý fakt(když ponecháp stranoiu možnou příčinu špatných rukou) je ten,že přinejmenším moje Foxka střílí stále min.10cm nad cíl a rozhodně mi nepřijde košér,že nejde naštelovat hledí tak,aby střílela naflek a nemusel jsem jak blbec stále mířit zhruba o tuto vzdálenost pod cíl.To je nepřijatelné a nepřijde mi to normální,už jsem to tu zminoval a dokonce se ptal,jak to mají ostatní majitelé s tím mířením...no nikdo mi tu na to neodpověděl,radši budete psát,jak mam volšový ruce :!:
Kavy

Příspěvek od Kavy » 09 kvě 2015 12:01

Chápu tvoje dotčení,mě vytočili nekonečné spekulace nad pravdivostí videí.
Vím jak to dopadne:
1) Výrobce nemůže přiznat že nastřelená pistole netrefuje a má rozptyl jako z brokovnice.
NEBO
2) I když se prokáže že byl problém u tebe,tak se to od tebe nikdy nedozvíme :-)
jurasek59

Příspěvek od jurasek59 » 09 kvě 2015 12:20

Kavy mě se zdá že lidi urážíš ty proč by to neměl uznat že mu fox nesedí Pavel to taky uznal a myslím že cernunos píše objektivně a má právo na reklamaci třeba se zjistí že má na prd oči a vidí jinak než pan Dresler
Kavy

Příspěvek od Kavy » 09 kvě 2015 12:56

Proto jsem nabídl dvě varianty,ale obě řešení potichu vyšumí.
jurasek59

Příspěvek od jurasek59 » 09 kvě 2015 13:06

Uvidí se mě to zajímá jak to dopadne tak budu rád když to nevišumí ale když se podíváš nacernunos má samé pistole tak rukama to asi nebude
Kavy

Příspěvek od Kavy » 09 kvě 2015 17:23

Třeba je pistole opravdu v peeeerdeli,ale to zase nepřizná výrobce,který je známý tím že pistole před odesláním nastřeluje a testuje.
Kompromisní by bylo svést to na poštu,zbraň poškozená při přepravě.
Black Powder
Administrator

Příspěvek od Black Powder » 09 kvě 2015 17:25

Ako nechcem tu robit nejake predcasne zavery,ale reklamovat presnost zbrane ak nema ocividne zle vyrobeny vyvrt,je asi dost neopodstatnene.
Cistite chlapy vobec po kazdej strelbe tie vaze pluvatka? Ono ta traskavina vo flobertoch je poriadne svinstvo. Po 5tich ranach je to tak napecene, ze sa dalsie strely strhavaju.
Za dalsie aj nedbanlivostou mechanicky poskodeny vyvrt - spatny sposob cistenia, alebo aj narazene ustie hlavne.
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
paul67

Příspěvek od paul67 » 09 kvě 2015 20:54

To me taky napadlo,poskozeny vyvrt...Pokud upadla na cumak,tak je pravdepodobny,ze strili blbe..Jako na 5m se pomalu netrefit do plechovky :shock: To je prinejmensim s Foxem absurdni...No,uvidi se...Pokud tam bude problem,tak si myslim vyrobce se k tomu postavi v pohode..Pokud to samozrejme nebude zavineny uzivatelem...Vymeni hlaven,pripadne zabrousi musku...
cernunos

Příspěvek od cernunos » 09 kvě 2015 23:54

paul67,BlackPowder:Tak moje zavinění nepřipadá v úvahu,flobka mi rozhodně nikde nespadla,na své věci jsem hodně opatrný,naopak je jak v bavlnce a nikde na pohled není poškozená od výroby.Prostě to nechápu....Asi nemá cenu vymýšlet sto dalších scénářů a mudrcovat zde nad tímto mým problémem.Až se to vyřeší,tak zde budu informovat... :roll:
J.Dressler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Dressler » 10 kvě 2015 02:52

Jednu Fox S 200 ( z více jak 150 vyrobených ) kvůli špatné přesnosti reklamoval asi před rokem zákazník ze Slovenska a měla opravdu horší rozpyl, po úpravě ústí hlavně ( cca 2 minuty práce ) byl rozptyl dobrý. Natočil jsem mu ještě video jak to střílí a bylo vše v pořádku.

Fox Special 200 - je jich vyrobeno 22 - zatím první stížnost na přesnost a věřím že to bude něco podobného. Ale pokud to nepůjde opravit, hlaveň vyměním za novou.

Každou zbraň nastřeluji na 15 m, střílím tři rány a pokud mají vyhovující soustřel tak to pustím dál. Mířím těsně pod černé kruhy do bílého, jako většina sportovních střelců, a když to jde 10 cm nahoru tak tam je přímo desítka. Pokud to požaduje zákazník nastřelit na flek, bude to mít jak si přeje.

Výroba flobertek je pro mě obživa, ale především mě to baví a mým přáním je spokojený zákazník který má z flobertky radost a zábavu. Proto pokud má někdo nějaké přání nebo požadavek na opravu nebo úpravu, neváhejte mě kontaktovat, nekušu :P
Odpovědět