Dovoz Air Arms s400 z BAR - 15J
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
S410
no, tak jo
já mám taky (skoro novou) S410 od Sršně

já mám taky (skoro novou) S410 od Sršně
Akcnek píše:Máš recht nová je nová i když v bazaru jedna je,ale bohužel cena bazarová není![]()
vendous píše:No cena je dokonce větší než za novej komplet co tam prodává
hele chlapí klid, jaký jsou dneska cena za který to objednáváte sem netušil, ještě před rokem jsem za to ale dal víc nooAkcnek píše:No jo noje to lichva nebo dražba kdo vý

Air Arms S410, S510, Tau 6, Slávie 620, Mosin-Nagant 1891/30, SVT-40, Makarov PM, TT-33, AK-74, SDM M870
V bazaru po zásluze naše komentáře mázli, ale když už byla ta potřeba tady reagovat. Tak tedy ne, cena není bazarová, cena je jen snížená oproti původní. Nicméně Tvoje věc.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
to peter cz: Za takovouhle "bazarovou" cenu za jakou prodáváš si koupíš funglovku a v jiný "výkonnostní třídě" než AA 410 http://www.colosus.cz/p34433-vzduchovka ... cal-4-5mm/ ale jak se říká, každá zboží má svojí cenu a kupce, záleží jak rychle chceš prodat
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
to je sice pěkný, ale bez optiky a jak už jsem psal vendousovi, já na to nechvátamdrát píše:to peter cz: Za takovouhle "bazarovou" cenu za jakou prodáváš si koupíš funglovku a v jiný "výkonnostní třídě" než AA 410 http://www.colosus.cz/p34433-vzduchovka ... cal-4-5mm/ ale jak se říká, každá zboží má svojí cenu a kupce, záleží jak rychle chceš prodat

Air Arms S410, S510, Tau 6, Slávie 620, Mosin-Nagant 1891/30, SVT-40, Makarov PM, TT-33, AK-74, SDM M870
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je pravda, je to bez optiky. Ale AA koupim pořád za stejný peníze novou i s dopravou a optikou. No uvidíš sám kam až se cena dostane, ale je pravda že je každého věc za kolik co prodává.
Ale je zvykem že když je něco starší tak by to mělo bejt levnější než za jakou cenu se to dá koupit a neodrážet se ceny za kterou jsem to koupil před rokem
Ale je zvykem že když je něco starší tak by to mělo bejt levnější než za jakou cenu se to dá koupit a neodrážet se ceny za kterou jsem to koupil před rokem
Venca a Zuzka (Zuzule
)

410
To Vendous:
já jí od Sršně nekupoval, fakt
já jsem v tom nevinně.
Prásknu to:
byla to manželka a tajně, abych to nevěděl.
Když se s ní Sršeň objevil u nás, koukal jsem jako ....
Fakt jsem o ničem nevěděl.
já jí od Sršně nekupoval, fakt

Prásknu to:
byla to manželka a tajně, abych to nevěděl.
Když se s ní Sršeň objevil u nás, koukal jsem jako ....
Fakt jsem o ničem nevěděl.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem měl včera nějaký jednání v Praze a musel se na jeden den utrhnout z dovolený.
No využil jsem situace a stavil se u kmotra Alexxxuse a hádejte co, ano už sem právoplatným majitelem krásný 410ky. Pánové jsem z ní uplně rozvařenej, trochu sem se snažil poladit optiku a je to prostě paráda.
Už se těším až jí dneska zase popadnu do ruky a trochu si zastřílím.
No využil jsem situace a stavil se u kmotra Alexxxuse a hádejte co, ano už sem právoplatným majitelem krásný 410ky. Pánové jsem z ní uplně rozvařenej, trochu sem se snažil poladit optiku a je to prostě paráda.
Už se těším až jí dneska zase popadnu do ruky a trochu si zastřílím.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Vendous ma pěknou pušku, a mnou pečlivě zkontrolovanou, jedná se o 100% funglnágl pušku. Mimo jiné přišlo vícero lidem vícero AirArms a vše nové maximálně otlačená botka jak šlo o kus kterej byl vystavenej ve vytríně ...
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků