Pokud nemáš banku která PayPal podporuje máš smůlu.
PayPal je v čechách obsluhován bankou tuším živnobankou nebo nějakou jinou ... ale mužeš mít učet zřízen u KB ... za zřízení se někde platí někde ne ... od -0- do -1200- ( bnaku se-re když nepoužívaš její produkt )
Za každou transkaci si systém PayPal ztrhne 4% z částky .... můžeš vybrat kdo ty 4% zaplatí ( bud Ty jako odesilatel penez - nebo příjemce ..... ---- proto někdy píšou +4% )
Ověření .... potřebuješ email adresu příjemce ( je dobré když je shodná se jménem obchodu popřípadě stejná s mejlem se kterým si dopisuješ ) peníze má ihned po tvém od-entrování na své peněžence.
Platíš měnou přijemce - pokud je to angličan tak by mu CZK byla dost na prd
PayPal ..... zkušenosti ..... přez 1000 plateb a příjmu ..... cca 14 krát jsem byl oje-bán

zboží ukradla pošta ... zboží nebylo odelsáno ... přišlo něco jiného ... osoba přijala peníze ale neodeslal nic ( ve dvou případech angličan --- Ambasáda Velké Británie pomohla s podáním trestního oznámení - v okamžiku kdy zabouchali dotyčnému policisté na dveře byli peníze na ůčtě rychlostí kosmickou ...... vyplatilo se že jsem vždy u inzrátu uložil telefoní kontakt - nutno aby to nebyl mobil i angláni mají twist karty)
Takže z PayPalem mám skušenost cca 98,6% spokojenost.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků