Doporu?te st?elnici v Brn?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To není pesimismus, jen jsem tam jednu zimu střílel Goldovu zimní ligu. Kouřilo se tam od huby, při držení pistole mrzly prsty, ze stropu kapala voda a světlo opravdu mizerný, podle toho taky vypadaly výsledky. A to že tam všecko smrdí cigárama je taky známá věc. prostě nazývejme věci pravými jmény a ne že "jako je to tam dobrý, ale....."
Židi
Abych přispěl se svou troškou do mlýna .........v Brně jsem byl nedávno když mi tam předávali AR15 a domluvili jsme se právě na Awiwu kvůli odzkoušení po výměně hlavně......
Ale řeknu vám , že na střelnici Awiwu vBrně docela mazec 10Kč/min. Byli jsme tam jenom 4minuty, abych picnul svých 8 rúzných nábojů, jeden terč a sluchátka. Pak nám předložili účet 121,.Kč. - za 4 minuty !!!!!!!!
Pak už jsem se nedivil , že tam kromě nás nikdo není a hošan tam obrůstá pavučinou.
Kluci u nás na střelnici se smáli a říkali že až budou chtít aby je nikdo neobtěžoval tak hodí podobnou laťku........

Ale řeknu vám , že na střelnici Awiwu vBrně docela mazec 10Kč/min. Byli jsme tam jenom 4minuty, abych picnul svých 8 rúzných nábojů, jeden terč a sluchátka. Pak nám předložili účet 121,.Kč. - za 4 minuty !!!!!!!!
Pak už jsem se nedivil , že tam kromě nás nikdo není a hošan tam obrůstá pavučinou.
Kluci u nás na střelnici se smáli a říkali že až budou chtít aby je nikdo neobtěžoval tak hodí podobnou laťku........

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doporučte střelnici v Brně
http://prolifefitness.cz/dalsi-sluzby/strelnice/
Jsem si zběhnu až budu mít trochu čas. Na telefonu říkali cenu 100 kč/ 45 minut, na Brno-město poměrně nízkou.
Není jasné, zda je venkovní anebo krytá. Vzhledem na cenu bych spíše tipoval venkovní...
Jsem si zběhnu až budu mít trochu čas. Na telefonu říkali cenu 100 kč/ 45 minut, na Brno-město poměrně nízkou.
Není jasné, zda je venkovní anebo krytá. Vzhledem na cenu bych spíše tipoval venkovní...