Dobr? zbroj??, pu?ka?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No, našlo by se toho dost. Teď bych ale docela akutně potřeboval někoho, kdo namohtuje optiku na Remintona 700, taky ji odborně zkoukne a vylepší co nebude úplně košér..
Koupil jsem po majiteli, který prý z ní střelil sice jen párkrát, ale pak se mu doslova válela v nějaké snad kůlně nebo co to bylo mezi harampádím... Vcelku to byl dobytek....

Koupil jsem po majiteli, který prý z ní střelil sice jen párkrát, ale pak se mu doslova válela v nějaké snad kůlně nebo co to bylo mezi harampádím... Vcelku to byl dobytek....

Dobrej puškař, nebo levnej?
Levnej...hajnej Robátko, jezdí občas po planině kolem Jičína na jelenu.
Jinak doporučuji kousek za Sýkořicí a Zbečnem /Berounsko/ jistý p. Balvín. Mám s ním zatím dobré zkušenosti a je to fajn chlap.

Levnej...hajnej Robátko, jezdí občas po planině kolem Jičína na jelenu.
Jinak doporučuji kousek za Sýkořicí a Zbečnem /Berounsko/ jistý p. Balvín. Mám s ním zatím dobré zkušenosti a je to fajn chlap.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Re: Dobrý zbrojíř, puškař
Co takhle někdo z Vysočiny na pětasedmu? Vyleštil jsem si na ní kde co, ale pořád mi spoušť nejde hladce
Máte s někým zkušenosti?

Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.............ale neřekli která
Sháním dobrého puškaře -Praha nebo do 50km od. Dík za tipy..............
Zdravím
Nevíte někdo o sikovném puškari z okolí Trutnova? Předen dík

Nevíte někdo o sikovném puškari z okolí Trutnova? Předen dík

Co si za tím dobrým představuješ a hlavně o co se ti jedná. Jsou tu asi tři , ale ... záleží co potřebuješ.
Jestli ta odpověd byla pro mně, tak jsem potřeboval opravit a nastřelit CZH. O tom že na něm byla závada a nutná oprava jsem se dozvěděl až v puškařství Novotný. Měl jsem svoje CZH v opravě u jiného puškaře, ten ho pouze rozebral, řekl co si mám dokoupit a ani se nezabýval příčinou proč se závada stala. Když jsem si šel po jeho zákroku zastřílet tak jsem netrefil ani vrata od stodoly. Střílelo mi to skoro třičtvrtě metru doleva. Prostě to asi rozebíral kladivem. Technik u Novotného závadu odhalil,jelikož se mu na střelnici kde to nastřeloval stalo to samý. Ale on přišel na to proč. Opravil ,nastřelil a ještě mi vysvětlil proč se to stalo. Což ten první - no škoda mlivit. Takže všem vřele doporučuju svěřit svůj klon 58 do jejich rukou. Tím děkuji technikovi od puškařství Novotný.......Amencerberus píše:Co si za tím dobrým představuješ a hlavně o co se ti jedná. Jsou tu asi tři , ale ... záleží co potřebuješ.
Jinak napiš mi sem nebo SZ koho si ještě myslel.Dík

A dnes i potvrzeno na střelnici, bez závad a lítalo to kam jsem mířil. Ještě jednou díky........a doporučuji!!!