ale to řešení mi nepřijde rozumný....sakra mám novou věc......tak to musí přece fungovat jak má

to jsem si zas dal...pořad nějaky potíže

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
zdarPetanus píše:Co nejdříve zjistit v čem je problém a pak se ptát![]()
Nejede mi auto, poraďte mi...
nazdarekp_e_t_a_n píše:Slivo, že by byl puškohled vinou dotahování montáže z jedné strany vychýlen až o 5mm pochybuji - to je nějak moc. Problém je, ale především v tom, že matláš páté přes deváté takže asi ani nevíme co Ti máme radit. Poslední reakce snad byla taková, že to střílí zase dobře ne
Střílí to tedy teď tam kam to má střílet nebo ne??? Jestli ano tak proč řešíš nějaké bůhví jaké milimetry na montáži?? Neměl sis radši na ladění a šťourání se v koupit starou jawu?
![]()
![]()
Mimochodem odkud jsi?
nerikam ze si nechapavyp_e_t_a_n píše:Slivo další rady budu muset nechat na jiné a chápavější účastníky diskuze.
Odpovědět mi na to jak to střílí takto: "no nevim, liší se to vzdálenostma a mohlo by to bejt lepší" je opravdu pro mně nikam nevedoucí indicie. Jinak bych se pokusill poradit rád, vím, že začátky nejsou snadné. Příjemný den.
Ak nechces kupovat novu montaz, tak to urob ako som ti pisal...jofny píše: Riesenie? Pokial nema hlaven pokles voci telu, natocit trosku zbran na stranu az kym nebude optika presne v osi, dorovnat kríž, dotiahnut a strielas s mierne naklonenou zbranou ale telo zbrane v osi s optikou...
no montaz novou kupovat nechcijofny píše:Ak nechces kupovat novu montaz, tak to urob ako som ti pisal...jofny píše: Riesenie? Pokial nema hlaven pokles voci telu, natocit trosku zbran na stranu az kym nebude optika presne v osi, dorovnat kríž, dotiahnut a strielas s mierne naklonenou zbranou ale telo zbrane v osi s optikou...
to jsem pravě zkoušel... to nejde vůbecjofny píše:Skusal si odsrobovat oba sroby a otocit tu celust o 180 stupnov?
lebo su tam rozne dlzky zubov co idu do rybiny.