Pochopil

. Rozdíl je pár čísel, tedy jedna várka. Kapacitu omrknu až budu vyndavat zase někdy železo. Velikostně je ve Wolfovi baterka, tak o třetinu větší ale to nic neznamená. Nicméně nabíjet baterii budeš jen hodně občas, vydrží tak cca 3000 ran.
Jsem rád, že jsi osadil GP, BKL a NS. Kvalita patří ke kvalitě.
Taky to nabíjení bude ideální pro Tvé prsty ale i na něj je nutný si trochu zvyknout.
Nástřely + nabíjení :
Nástřely rád udělám, jen bych potřeboval bezvětrnou halu o střelišti 50m a teplotě ideálních 16st. Jinak dělat teď nástřely venku je dost nevypovídající. Vím jak lítá Wolf, GP na tom je stejně - zkoušel jsem s ním 27m v leže v budově a rozptyl byl 6mm.
Nabíjení z bubínku aby nepoškozovalo diabolky je náročný na strojařský provedení. Ideální je, když komora bubínku a komora hlavně jsou vždy naprosto ve stejné ose a těsně na sebe doléhají. U Wolfa je toto poměrně přesně provedený ale nějaký vůle tam být prostě musí. Sice jsem zkoušel vyndat po přebití z laufu cca 20 diabolek a viditelný poškození na nich nebylo ale stejně ... Nabíjení po jedný diabolce je jistota a patří k terčovnicím.