Daystate, FX nebo Weihrauch?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Fx Cutlas, Gladiator a dalsi modifikace
je pouze na dnesni pomery predrazeny a nepresny srot. Na 30 neceho jsem mel u Cutlase 30 jakoby konzistentnich ran v rozsahu 5- 6m/s. Fx nema regulator a ani pri prepinani vykonu nemuze mit moznost stelovani konzistence. Konzistence ran je u mne +- 1,5m/s. Ze neco da x ran pri 16J je udaj jakoby nebyl, skoda energie na psani. Je treba promerit opakovane cely rozsah strelby, tedy od prvni rany po posledni. Pak to bude vypovidajici jinak je to mlaceni prazdne slamy. A chrono musi ukazovat desetiny, zaokrouhlovani je k nicemu.
je pouze na dnesni pomery predrazeny a nepresny srot. Na 30 neceho jsem mel u Cutlase 30 jakoby konzistentnich ran v rozsahu 5- 6m/s. Fx nema regulator a ani pri prepinani vykonu nemuze mit moznost stelovani konzistence. Konzistence ran je u mne +- 1,5m/s. Ze neco da x ran pri 16J je udaj jakoby nebyl, skoda energie na psani. Je treba promerit opakovane cely rozsah strelby, tedy od prvni rany po posledni. Pak to bude vypovidajici jinak je to mlaceni prazdne slamy. A chrono musi ukazovat desetiny, zaokrouhlovani je k nicemu.
S HW 100 jsem v Polsku vysřelil asi 30 ran a pominuli že se mě nelíbý, tak nejvíc mě vadí, že je těžká! Jsem rád že mám FX Cutlase v plastu! Je poměrně lehkej a díky pistolový rukojeti se dobře drží!Namontoval jsem na něj pevná mířidla, nad ně puškohled 4x25 a svítilnu, teď je z něj pravý nástoj zkázy (pro potkany)! Střílím hlavně na střední stupěň výkonu a 50 smrtících ran neni problem! A musím říct, že při střelbě ve stoje jsem měl mnohem lepší nástřel (při nejniším výkonu)než s Cz 200 se stejnou optikou! Kámoš má AA 410, je to pěkná flinta, ale teď nadává že si nekoupil FX!
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Mě se subjektivně nelíbí verze v plastu, ale objektivně musím říct, že je fakt jako pírko a naprosto úžasně se drží. Přesná je jako všechno, co má tuto hlaveň a tuto konzistenci.
Mimochodem - měřil jsi to? Protože já ano a na všech stupních měla obvyklých +- do 1,5 m/s a jednou za deset výstřelů v docela vlezlé zimě do 2 m. Prostě akceptovatelná normálka. Jo a max měla 35 J. Ani tam to neskákalo víc. Proto mě děsí HW s rozhozem +- 6m/s. To je fakt asi smetí.
Mimochodem - měřil jsi to? Protože já ano a na všech stupních měla obvyklých +- do 1,5 m/s a jednou za deset výstřelů v docela vlezlé zimě do 2 m. Prostě akceptovatelná normálka. Jo a max měla 35 J. Ani tam to neskákalo víc. Proto mě děsí HW s rozhozem +- 6m/s. To je fakt asi smetí.
FX Airguns Typhoon T12 4,5; Sunclear Vector Optics Counterpunch 6-25x56 FFP
Radawar : neverim Ti, technicky to neni mozne, bohuzel. Krom nekonzistentni konzistence je na Fx jednoduchy spoustak a ani vlastni hlaven nema na dnes jiz obvyklou presnost. Je mi lito... Me to stalo 30.000,- abych zjistil ze Fx nesaha Hw ani Aa po paty. Mluvim zde o moznostech presne a komfortni strelby a ne o strileni do zviratek a dalsich primitivnostech.
Ještě jsem to neměřil, nemám zatím čím, ale chci si pořídit nějaký chrono aby na tom šlo změřit i kulovnici. Mimochodem 35 J jsi naměřil s jakým střelivem? Mě nedávno došli Baracudy (23,8 gr) s ní se v průchodnosti v cíly nedá JSB EJH srovnat! Ještě čekám na korejský Chan Juan. V .22 maj 28,6 gr!!! Bude to jen zkušební krabyčka, na potkany je to krapet moc!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
To myslíš vážně, že ta hlaveň na FX není přesná? Bez problemu v leže na 50 metrů!!! Ale to pro mě není až tak duležitý, stačí my zásahy do 25 metrů ve stoje, a rychlá pohotová střelba na krátký vzdálenosti, tzv. naháňková 

Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601