Má ji sice kolega (ten musí mít vždy to nejlepší

Nicméně dal mi tu čest prvních výstřelů této nové zbraně.
Zkušenost: je opravdu pravda, co se o pistoli říká, je to fakt přesná zbraň a i když nejsem bůhví jaký střelec (na krátké zbrani mám sotva 5000 výstřelů), rozptyl opravdu malý a zbraň ihned ukáže každou chybu. Na mě až jedovatá spoušť, to jsem opravdu ještě neviděl, budí to opravdu respekt. Odhad 80g + - . Mínus to samozřejmě není, je to přeci sportovní terčová záležitost. Já bych ještě přidal plus designu. No abych to shnul, přidám plusy a mínusy (berte to jako individuální záležitost-čili moje minus může být pro někoho plus). U těch záporů určitě nebudu sám kritik, u zbraně v této cenové kategorii (40tis Kč) bych toto opravdu nečekal:
Klady:
přesnost, nic lepšího v této kat. asi nebude (když nepočítám Czechmate Parrot)
ruční slícování výrobce
ojedinělost
zásobník 20ran (v balení 3kusy)
oboustranná pojistka
Zápory:
nedělá se verze pro leváky - opěra pro palec
zásobníková pružina je fakt ukrutně tuhá, ručně se dá nabít max 10nábojů, pak prostě konec a nutno použít přiložený rychlonabíječ. Je to asi úmyslně, ale pro mě prostě velké mínus. Všechny zásobníky budou odpočívat nabité, ale nemyslím si, že pružina nějak extra změkne
Kufřík sice pěkný, ale dodávané čistění absloutně k ničemu. Kartáček je kratší, než hlaveň. To bych u zbraně za 40 litrů opravdu nečekal
Neutrál:
Ačkoli je to nutnost a do této pistolky to patří, nemám důveru v plastový doraz na pružině závěru. Prostě mi tam ten průhledný malý plastík nesedí, jako by tam nepatřil. Naštěstí je jich v sadě několik, dokonce různých tlouštěk (pro různě silnou munici) a dají se dokoupit.
Pro mě z hlediska ceny a použití si myslím, že bych šel spíše do SP Shadow Orange, nicméně nejsem terčový střelec, takže vlastním klasiku 75B, na kterou nedám dopustit. Spíše tedy pro sbírku, protože si myslím, že tahle designovka nebude toliko ztrácet na ceně a moc se jich nevyrobí
Terčováci berte moji recenzi jinak, nejsem sportovní střelec

Pro srovnání foto klasika 75B & CZ75 TS ORANGE