CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Souhlasim, nevymýšlel bych žádné přechodné řešení. Pokud se s tim bude střílet tak QF a regulátor od atarose. Regulátor už mám - funguje to krásně a QF plánuju
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
Re: CZ200S
s Altarosem už jsem se spojil a řešení bude v rychloplnění s manometrem jeho výroby-výměna za stávající, posléze doplnění o regulátor, vše je to o penězích.

S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
- menthon1974
To je pravda,několikrát na různých vláknech jsem si všiml že si zde vyřizují vzkazy jen určití lidé,takový malí rodinný kroužek kdo si kde a s kým jak zastřílel atd. Myslím si, že by tím neměli zatěžovat forum kdo,kde,s kým a jak. Ale na jejich soukromou konverzaci by jim měli postačit mobilní telefony nebo email.Také zde nepíši kdy a kde si s kámošema picnu,protože vím že by to nikoho zde nezajímalo.Tohle je forum o radách typech atd. Nebo ne ? Nebo je tohle forum na vyřizování osobních vzkazů ?? 

a takových je tady víc, ničim nepřispívaj a jenom rejou, ale sou mezi nima i mistři evropy
ale moc jich neni 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Zdravím všechny kutily. Pokoušel se už někdo posunout spoušť u uherskobrodského dvoukila "pár cenťáků" směrem dozadu?! Kvůli pažbě samosebou. Nebo nějaké tipy, návrhy či rady, jak to udělat aby to fungovalo
Díky

CZ 200S FS .177
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
Joska Krtička má spoušť posunutou dozadu, někde nazpět ve vláknu se dají najít snad i fotky a popis tak 3-4 roky dozadu
asi 

Dodává se CZ 200 T i s tím dioptrem a muškou nebo se musí dokoupit zvlášť?
a když jsme u CZ 200T mohl by mi někdo prosím upřesnit proč nebrat dvoudílnou pažbu??
a pokud je to tím že v originále se vyšroubovává kartuše - nevyřeší tento problém QF?
dík..
a pokud je to tím že v originále se vyšroubovává kartuše - nevyřeší tento problém QF?
dík..
CZ200Colour - Optisan Viper 6-24x56
Tau 5
Sice střílím blbě - ale zato rád :o)
Tau 5
Sice střílím blbě - ale zato rád :o)
jednoduche dvoudilna pazba ma tendenci se hybat....v jednodilne zelezo drzi mnohem lepe
a QF je vice ci mene dost nutnost,protoze CZ200 je schopna pri vyndani a nandani katruse zmenit nastrel ne o mnoho,ale stat se to muze
a QF je vice ci mene dost nutnost,protoze CZ200 je schopna pri vyndani a nandani katruse zmenit nastrel ne o mnoho,ale stat se to muze
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
zdar
bola tu davnejsie stranka s kade sa da objednat patka pre cz200s hunter
mohol by mi niekto poslat link
dakujem .
bola tu davnejsie stranka s kade sa da objednat patka pre cz200s hunter
mohol by mi niekto poslat link
dakujem .

Zdravím,může mi některý ze střelců CZ200 napsat,proč je u CZ výrazně lepší přesnost při
střelbě exact heavy4,52 než exact 4,52/o,547/?.U Evo mám daleko menší rozdíl v soustřelu.
Stačí stručně,dle vlastního názoru.Děkan.
střelbě exact heavy4,52 než exact 4,52/o,547/?.U Evo mám daleko menší rozdíl v soustřelu.
Stačí stručně,dle vlastního názoru.Děkan.
- menthon1974
Našel jsem něco na CZtku 200,celkem zajímavé. http://www.lukyhenry.cz/eshop/produkt/1 ... .html#desc
- menthon1974
Dneska jsem si dodělal zásobník na 10 diabolek.Aretaci tvoří ložisková kulička průměr 8mm s pružinkou před jednou z komor na diabolku, po pravé straně zbraně.Tak že se zásobník nemůže samovolně pootáčet.Zásobník jsem použil z AT-44 jen jsem ho trochu upravil.
Ještě zajímavost, když jsem změřil výšku tak takto umístěný zásobník do strany umožňuje použít nízkou montáž puškohledu. Někde tady jsem se dočetl, že když se na CZtku přidělá originální zásobník nebo zásobník od Josef 1000 tak je nutné použít střední či vysokou montáž. tak jen taková inspirace pro ostatní

Ještě zajímavost, když jsem změřil výšku tak takto umístěný zásobník do strany umožňuje použít nízkou montáž puškohledu. Někde tady jsem se dočetl, že když se na CZtku přidělá originální zásobník nebo zásobník od Josef 1000 tak je nutné použít střední či vysokou montáž. tak jen taková inspirace pro ostatní

parádní práce
, mě to už taky napadlo v zájmu zachování hatsanu doma tak aby byly aspoň na jeden zásobák. a rohatka šla pryč z jakýho důvodu? myslel sem že by šel použít trojův patent na otáčení. Předpokládám že takto otáčíš ručně ale to je někdy skoro lepší 

Nejde!Prostě NNe