CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
raduzs

Příspěvek od raduzs » 22 úno 2008 09:52

2 Silencer: pekna pazba. vzdialene mi pripomina styl prace Ginb. btw, "osmicka", ktora vpredu obopina hlaven, ju obopina uplne tesne alebo si nechal maly priestor medzi obvodom hlavne a osmicky? kvoli tomu, aby nebola hlaven "zavesena" na predpazbi...

"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 22 úno 2008 12:56

No ta objímka je naprosto těsná, ale nebál bych se nějakého přenosu sil. ta pažba je jednodílná a dost masivní. Musím vyzkoušet střelbu jestli se to nějak projeví a případně to nebude problém ještě poladit. Je to ale slícované poměrně dobře, takže železo leží v lůžku a nikde by nemělo vznikat nějaké pnutí na hlaveň. Šlo mi hlavně o to když používám nožičky, že u původního řešení dvojdílné pažby se stačilo o pušku trochu jinak opřít a už to lítalo kdoví kam.
raduzs

Příspěvek od raduzs » 22 úno 2008 13:16

napriklad rusi, ktori sa tej puske dost venuju, to riesili tak, ze tam proste nechali "fugu". vyzeralo to trochu divne, ale urcite to splnilo ucel, nebol tam ziadny kontakt.
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 25 úno 2008 20:03

Tak posílám slíbený nášup. Kvalita fotek nic moc, ale snad z toho něco uvidíte. První dvě fotky jsou prvotní stadia :lol: Úplně původně to byla celkem křivá fošna. Jen dodám, že na pušce je klička, spoušť a objímka z mosazi, vlastní výroba s pomocí soustružníka. Stejnou cestou je vyroben i úsťový nástavec. Podložky pod botkou a pod zakončením rukojeti jsou z plastu (stará cedule "pozor vysoké napětí"). Botka je vymazlená z MC2, kterou jsem koupil od SW_Foxe ze střelectví. Je výškově stavitelná. Nožky Harris 6-9´´ bez kloubu a záskoků.
Po zkušenostech s výrobou (moje první pažba) bych dost věcí udělal jinak. Hlavně podstatně přesnější zádlab a rozměření montážních otvorů. Někdy to dohánět byla celkem legrace. Podotýkám, že jsem na to neměl ani stojanovou vrtačku, takže všechno přes úhelník a v ruce. Dělal jsem jí od loňského květně až doteď, vždycky po večerech a ve volných víkendech. Hodinově si to netroufám odhadnout, ale bylo to dlouhý.
Tenhle výsledek má sice svoje mušky, ale dokonale zatím uspokojuje mojí potřebu mít to co nemá nikdo jiný :wink: A jediná cesta jak toho dosáhnout je si to sám udělat.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
[/img]
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Machr

Příspěvek od Apevia » 25 úno 2008 20:25

Kurva silencer ty ses machr, ta pazba je nadherna. Vyvedla se ti, gratuluji. Kolik te stala ta rybina a povrchovka? Co je to za barvu? Odstin teda jako.
Cogito ergo armatus sum.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 25 úno 2008 20:51

Odstín nevím, chtěl jsem aby to vypadalo zhruba jako když se ten ořech namočí, nebyli jsme dohodnutý napevno, takže jsem to tak trochu ponechal náhodě, ale výsledek stál za to. Včetně rybin mi to pan Klinský po dohodě udělal za 1120,- i s poštovným zpět (tímto mu ještě jednou děkuji a snad se na mě nebude zlobit za reklamu :oops: ) což považuju za velmi solidní cenu, protože kdybych si to dělal sám tak prostě nemám šanci.
Nevím čím plní ty póry a jaké používají mořidla a laky, ale když se podíváš na jeho střenky a pažby tak je to paráda.
raduzs

Příspěvek od raduzs » 25 úno 2008 20:52

je to naozaj krasa :)
ferin

Příspěvek od ferin » 25 úno 2008 21:03

//
Naposledy upravil(a) ferin dne 22 lis 2008 17:54, celkem upraveno 1 x.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 25 úno 2008 21:33

Ten ořech i povrchovka je fakt super.
Já jenom nemusím ty mosazné doplňky a ten naleštěný kus před botkou, ale to je jenom můj osobní vkus.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Barys

Příspěvek od Barys » 25 úno 2008 21:50

Ne ne moc pěkné ,co dokážu posoudit z monitoru.Jen malý detail,proč kombinuješ mosaz s hliníkem nebo nerezí? Já bych to udělal buď to a nebo to.Ale už teď vím,že ta moje nebude tak pěkná,iproto že je ze smrku.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 25 úno 2008 21:54

Ty doplňky myslím patří k věci. Nemyslím, že kdybych tam nechal to originální příslušenství, že by to dopadlo líp. Ta botka se mi jednak líbila už od začátku na té pažbě toho Poláka (a dalo sakra práci sehnat jí, ještě že jí Fox měl doma pod postelí :lol: ) a druhak mi vyhovuje výšková stavitelnost. Mosaz se mi taky líbí, jde to hezkyk sobě - tmávé dřevo a žlutý kov. Ale asi chápu co tím myslíš, přece jen je to zbraň, takže surový železo v brynýru by možná vypadalo líp, ale kdoví.
Pažba a tuning vůbec je vždycky výrazem majitele, takže nejsou nějaká měřítka. Mě osobně se třeba nelíbila ta trojova, ale zase je pro něj 100% funkční a jemu se líbí a to jde.
Jinak díky za ocenění od všech, fakt to potěší. Tak s chutí do toho a taky něco předveďte, ať se nenecháme zahanbit od sousedů :D
Barys: Kombinuju proto, že ta botka se ve zlatý nedělá :-) Musel bych jí nechat eloxovat, nebo něco takovýho a to by nedopadlo dobře. Věděl jsem do čeho jdu, protože stejně to měl ten maník na stránkách Sidewindera a už tam se mi to líbilo. I kdyby ta botka byla zlatá tak jí tam asi nedám už by mi to připadalo moc. Druhá otázka je jak by to vypadalo celé ve stříbrným, ale to není až takový problém dodělat a vyzkoušet. Beztak mě někdy ta mosaz točí jak pořád zachází.
Barys

Příspěvek od Barys » 25 úno 2008 22:04

Je to jen můj os. názor,ale kombinace mos, hliník mě osobně dost vadí na té pěkné pažbě a to dost.Přijeď ke mě mám vybavenou dílnu a uděláme to.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 25 úno 2008 22:15

JJ, to jsem myslel, brynýr.
Černá s tmavým dřevem. :wink:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 25 úno 2008 22:31

2 Silencer, nech to tak jakto máš , mosaz a dřevo to patří k sobě, botka kdyby byla mosazná by byla těžká jako prase, škoda jen že hliník a dural po čase zajdou .... černý elox by evidentně byl ku prospěchu věci.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 25 úno 2008 22:57

To io, jenže s tou botkou už nejde nic dělat. Je to myslím dural (ten si nejsem jistej jestli jde taky eloxovat) a hlavně ta guma je v tý jedný části nalisovaná a nějak nalepená, takže kdybych to rozebíral akorát to dokur. A fakt nebylo lehký jí sehnat tak to radši nechám jak to je. Ale pokud jí Barry dokáže vyrobit z mosazi, tak bych si nechal říct :lol: "The Man with the Golden Gun"
Jo a ten leštěný dural hned tak nezajde, stačí čas od času otřít hadříkem. Rozhodně je trvanlivější než ta mosaz co se lesku týče - vyzkoušeno čtyřmi z pěti výrobců příslušenství :lol:
Odpovědět