Omluvte OT, ale co je tady vlastně OT?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
MIKu a k čemu je běžnýmu uživateli 100 procentní zaměnitelnost součástek? V armádě nebo policii bych to pochopil, ale civilovi je to vcelku fuk.......4mike píše:epetr
a co takhle rozebrat na dva stoly 10 G17 a 10 čz75 a zamíchat
rozdělit oba tábory k patřičným stolkům každýmu táboru 20 nábojů
no a na pípnutí by se skládalo a ............
mám dojem, že poslední G by bylo pokupě dřív než první čz a to s výrazným náskokem
no a vítěz by si mohl hodně let potřásat packou s Kájínkem
Jeste bych dodal "......jak ktere zavody".Childeater píše:Nu, ano. Toť i můj názor. Glock se lépe nosí, s čízou se lépe závodí.
Hmmm, jak dlouho vydrzi prumerna hlaven v prumerne seriove CZ75? 15.000 vystrelu? A co musim resit, kdyz pak jako bezny clovek koupim hlaven novou? U G ji dam do zbrane a strilim, u CZ hledam nekoho, kdo mi ji do zbrane spasuje...MIKu a k čemu je běžnýmu uživateli 100 procentní zaměnitelnost součástek? V armádě nebo policii bych to pochopil, ale civilovi je to vcelku fuk.......
Jeste rekni ktery sport a ktery model CZ...Tady se hledají už vyloženě detaily jak pohanět CZ/Glock.....
Jak jsem už řekl, dle mýho názoru se musí člověk rozhodnout k jakýmu účelu tu zbraň chce, pokud na nošení, tak bych volil G, pokud na sport tak bych šel do CZ.
Ano, v tom s Tebou souhlasím. Bavíme se o zbraních, které jsme si zakoupili na základě racionální úvahy a zvážení, k čemu je budeme potřebovat. Proto nám vzájemné argumenty připadají nicotné.S474N píše:Childeater: mit tve pozadavky, tak zvolim take TS.
G je sluzebni zbran, neni to zavodni special, je to zbran, kterou clovek nosi denne za opaskem, tak, aby ho co nejmene obtezovala, aby se na ni mohl spolehnout. Proto i zde ten rozpol, protoze kazdy z nas vidi pouze to svoje a za to se bije.
cmk píše: Takze leda SP-01 Shadow... (jako ze dobra a vhodna)
Nebo do Standartu TS - ale opet - kvalitni zbran
Sorry, ale ja jsem v jednom prispevku napsal 2x (slovy dva-krat), ze CZ je v nekterych verzich opravdu kvalitni zbran a ty mi na to napises, ze hledam duvod na ni plivnout?Alfonss píše:Nejsem fanatický zastánce CZ, ale připadne mi že už vyloženě hledáš záminku jak na CZ plivnout.
Jsem přesvědčený o tom, že Alfonssova reakce se týkala tohoto příspěvku. Prosím, buď věcný.Jeste rekni ktery sport a ktery model CZ...
Na mirenku ti sice staci seriova CZ75, ale musis ji DODO - ta spoust byva obcas tragicka.
Na praktickou/obrannou strelbu zase uz klasickou CZ75 mit nemuzes, to bys ji za rok az dva mohl vyhodit, a delka resetu spouste apod... To vsechno ji moc nenahrava....
Takze leda SP-01 Shadow... A ta je o 5kKc drazsi nez Glock, takze pokud nejsi Tyc, Vinduska, Znamenacek - je tech 5 kKc navic zbytecnost...
Nebo do Standartu TS - ale opet - kvalitni zbran ma vyznam v rukach kvalitniho strelce (to neni nic osobniho), az budu strilet 80% a vic na superlize, muzu o tom uvazovat...