Ale takhle, tohle neni zbraň ani na cvičiště, ani na bojiště. Ta je na "blbnutí" na střelnici. Tak se na ní chci trochu vyblbnout.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nezlob se, ale osobně mi přijde jako absurdita spíš psát něco takového na fórum o zbraních a ještě k tomu ve vláknu o konkrétní zbrani (někde v obecné diskuzi budiž, jakkoliv je to i tak pořád stupidní). Nechápu, proč srovnáváš DECENTNÍ!!! vratnou úpravu na mířenou rekreační střelbu (očividně velmi funkční) s původním pochybným určením F-A verze zbraně (ta páčka přepínání módu střelby tam asi byla úplně omylemFTC píše:Kolimátor na tenhle šrot............................................... totální absurdita.
omlouvam ted jsem si uvedomil co jsem napsal ten skarabeus nebyl od ZS ale byl od PPK Holiceropak píše:mel jsem od ZS skarabea a uprava na semiauto spocivala v zavareni cepu tak ze nesel demontovat spoustovy mechanismus a ještě bylo zevnitř ubrano materialu frezovanim tim to bylo cele oslabene další jsou stiznosti na sekani naboju me se to netykalo asi jsem mel stesti