Jo, výskyt poruch je právě jednou ze sofistikovaných fines tohoto stroje. Závady tak umožňují posádce neustálé zlepšování svých znalostí o technice, jakož i zručnosti a dovednosti.
Vypadalo by to tak, že US boys by vyčkávali příjezd náhradního vozu, či odtahu nebo servisu. Čeští kluci by vytáhli vercajk a dali se do díla (ono opravit V3S není zas taková věda).
Jo u vejtry uděláš generálku v lese na jehličí s pěti klíči a kladivem. Ale co má tohle společnýho s tímhle tématen? Nebo s tím že Alfons se chová vůči ostatním dost sarkasticky a projevuje zde svůj kognitivní blok?
Má-li někdo zbraň a snaží se vás zabít, je přiměřené bránit se střelbou z vlastní zbraně.
Dalajláma
bradku, přiznám se ke svojí omezenosti a musel jsem si slovo "kognitivní" najít prostřednictvím google, abych vlastně zjistil, jaký že blok to vlastně mám
Můj blok je v podstatě úplně jiný a nechtěj vědět jaký, protože by se ti to zase nelíbilo
Alfonsi, on původně napsal že "že Alfons se chová vůči ostatním dost sarkasticky a nekognitivně", což vzápětí opravil na verzi, kterou jsi četl. Lze tedy předpokládat, že pana Googla zaměstnává více on, než Ty.
V překonání nepříliš úspěšné Sa58 nevidím žádný problém (to byla slepá ulička), takže vojáci budou jistě spokojení.
Spíš by mě zajímalo jak to obstojí ve srovnání s nějakou už zavedenou a osvědčenou konstrukci jako třeba M4 nebo jiné.
Kdyby to nebyl takový problém, možná by první sériové kusy už sloužily. Řekněme si upřímně, že pro CZUB je dnes problém vyrábět v konstantní kvalitě i zavedené zbraně, natož zbraň úplně odlišného typu. A popravdě ani nejsem nadšen z toho, že tyto jejich pokusy sponzoruji...........
Kubajzz píše:V překonání nepříliš úspěšné Sa58 nevidím žádný problém (to byla slepá ulička), takže vojáci budou jistě spokojení.
Spíš by mě zajímalo jak to obstojí ve srovnání s nějakou už zavedenou a osvědčenou konstrukci jako třeba M4 nebo jiné.
zdravim.vcem jako je neprilis uspesnej?a proti M4?ta sepovedla as verze od HK- 416
tohle mluvi za vse
Jak už jsem nakousl o tom IDETu tak kde to šlo jsem se zakecal (s klukama u panduru, helikopter ,dinga ...) a celkem jsem se skecl s jedním speciálem ... a tak nějak přišla řeč na 805... shrnu to jednoduše ... nenechal na ni nit suchou, co na te zbrani je to je dle něj nevýhoda a uzavřel to tak že než se zavede tak už snad nebude jezdit na mise...
To jen takový poznatek jak se na ni těší naši vojáci...