Příspěvek
od DeadMan » 03 bře 2011 09:23
No když to bereš takhle tak pak OK ale KIA i30 nebo další výrobky zahraničních firem jsou potom vlastně taky naše díla na které můžeme být hrdí

jinak Škodovku už dávno nepovažuju za naší firmu! a nefandi si že zbrojovka vymyslela něco nového je to kříženec kdy bylo použito vše co již bylo dávno vymyšleno takže se nejedná o nic převratného
Sám jsem zvědav jak to (BREN) pak bude fungovat v reálu protože dle posledních zkušeností od různých lidí je produkce zbrojovky v posledních letech na takové úrovni že při koupi nové zbraně máš šanci 50/50 že koupíš šrot a reklamace není s přístupem firmy k zákazníkovi taky nic moc.
Je sice hezké že tovární střelci vyhrávají soutěže ale takovou zbraň na krámě rozhodně nedostaneš
Jinak když jsi mne nazval novinářem tak přihodím další zprávu

snažil jsem se najít výroční zprávu s hospodářskými výsledky ale marně a to navzdory tomu že podniky této velikosti mají ze zákona povinost tyto informace uveřejnit!
SKS Simonov 45, CZ 858 Tactical 4P, CZ 858 Tactical 4V, Maverick 88, G17, G26, Ruger Mark IV Target, Derringer Great Gun 9mm 2,5", Slavia 634, Crosman 1377, Jandao Chase Star 225lb