a o to jde zjistit kdo je jakej střelec .PetrosK píše:Jo, do nich tygře! Takhle se na ně musíJe ale fakt, že maj pravdu. Z těch nástřelů jedině poznáš, jak je kdo dobrej, nikoliv jak je dobrá zbraň. Kup si teda toho Šadoua a pak ukaž svůj nástřel. Horší jak compact to určitě nebude
CZ 75 SP-01 Shadow
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: CZ 75 SP-01 Shadow
dám hledat a nikde nicgolfkiller píše:projed si forum nástřelů ode mně jsou tu tři prd... sice ne s čz ale glockem. Ale jen na 25 a 50 m na 15to je o ničem
tak na pro srandu
prvni je 25 druhy 15 a treti 20 na 25m uz to neni nic moc musim vic trenovat ,ta osma na 15m je prvni rana 

tak to by mi stačilo , ale to si ještě počkám 

jak čato trénujete ?
-
- Kontaktovat uživatele:
střílím bohužel už jen na závodech
a i na to letos asi nebude čas 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
mohu poprosit někoho kdo má Shadow jestli by mohl ukázat nástřel z továrny ? Chtěl bych se mrknout jak jim to střílelo . ( pro rejpaly - už se nerozhoduji Shadow mám doma ) .Dále se cci zeptat čím čistíte . Používáte nějakej spěšl hadřík ? Já to beru ubrouskama a jde to celkem dobře. a poslední dotázek - byl v balení cvičnej náboj ? Jestli jste to už někde psali tak sorry .
-
Co že tak nesměle? Svěř se, kde jsi nakonec nakoupil, jak sedí v ruce, když jsi to tak poměřoval... No a hlavně jak se Ti z něj střílí, ne? 

tak moje dojmy jsou zatím super . Hodně jsem byl překvapenej s ochotou v podnikovce . Co se týká uchopu ,není to sice úplně ono ,třeba na záchyt závěru nedosáhnu palcem ( u compacta v pohodě) .Nejlépe mi do ruky sedl CZ 75 TACTICAL SPORTS ,ale zase to není žádnej krasavec . Co mi teda fakt vadí ,je ten plast dole na zásobníku to je hnus a přijde mi ,že to tam vůbec nedrží . První rány na terč postava celkem ok ( 15m vše do hlavy ,jen jedna z 25 ti ran těsně nad hlavou a první šla do těla . Zejtra půjdu na klasickej terč a hodím sem nástřel ( to se zasmějeme ) .Zatím jí vic leštím ,ale to se změní ,plánuju tak 3x týdně trénink . pouzdro jsem koupil to co mi poradil jeden prodavač (DASTA LOCK BLOCK model 730 DLB) .Takže zatím super . Je pravda ,že se pistole nedá kupovat jen podle toho kdo co radí ,ale musí se omakat . No a nyní vím ,že mě ještě čeká nákup CZ 2075 RAMI na nošení a pro zábavu CZ 750 S1 M1 ta byla fakt parádní .
To že nedosáhneš na záchyt závěru není žádná tragédie, tenhle ovládací prvek při střelbě není nijak důležitý.
Tak ať ti dělá spoustu radostí a co nejméně starostí
Tak ať ti dělá spoustu radostí a co nejméně starostí

díky , snad to bude ok . Co s tím plastem dole ? Řešil jste to někdo ?
Ahoj, taky gratuluju k nákupu.
A co s tím plastem? Nejde ukroutit?
A co s tím plastem? Nejde ukroutit?

CZ75 SP-01 9x19
Ten plast dole se ti bude hodit, až ti začnou zásobníky padat po zemi...
jde o to ,že je takovej volnej , dělá se tam místo toho neco z duralu jestli se nepletu . Máte to někdo ?
jak padat ? budu se o ní starat jak v rukavičkáchAlfonss píše:Ten plast dole se ti bude hodit, až ti začnou zásobníky padat po zemi...