tak a je to v háji ,koukl jsem k Brymovy na stranky a má tam akci pro příslušníky ozbrojených složek takže by mně Glock 19 vyšel na 15300,- a K100 mk6 na 13600,- normálně do prdele jsem v koncích
a jsem tu zpět ,zamluvené Norinco 1911 jsem zrušil páč jsem se zamyslel a jdu do něčeho pořádného . Takže i přez můj odpor ke Glocku jsem zapojil do hry tyto tři zbraně CZ75 P01,G19,K100 a už jsem úplně mimo. CZ-Glock: projel jsem fora a koukam že Glock má taky mouchy v podobě vypadávajícího vývrtu v hlavni a drážek v hlavni ,na K100 jsem ještě nic nezaznamenal .Takže sorry že zase otravuju
Zajímavé střílení, pěkně sedl do ruky, originál mířidla poněkud zvláštní ale trefovalo se s nimi celkem dobře.
Zkus se podívat na konkurenční servery, Steyer se tam probíral
tak jsem si udělal tabulku a vyškrtl jsem Steyr. Zatím se na první příčce usadila K100 MK, ted na to jdu ekonomicky a účelově a prostě vychází nejlíp,cena ,výkon a záruka 50 000ran je také dobrá Nejhezčí je ale furt P01 no ale kdyby se nad sebou trochu zamysleli v celém mém srovnáním vychází nejhůř (nejtěžší,nejdražší,malá kapacita atd.)