Crosman 1377c
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díky za odpověď. Už jsem si myslel, že jsem dostal vadný kus, protože na hlavni jsou vidět drobné malé rýhy a povrch je dost hrubý (na funkci to nemá vliv
) Zřejmě při obrábění to rvali tupým nožem, ale jinak střílí dobře.

„Já jsem ta cesta, pravda a život,“ odpověděl Ježíš. „Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne. Kdybyste mě znali, znali byste i mého Otce.
Re: Crosman 1377c
Dá se to trochu poladit přeleštěním styčných ploch a výměnou pružiny spoušťové páky za slabší. Ale kdo nemá palcové imbusové klíče, ať to raději nezkouší. Metrický sice půjde napasovat, ale může se zničit hlava unf šroubu, který se pak blbě shání. Nehledě na propadnutí záruky.
A ta povrchovka hlavně byla taková na všech (3) čínských Crosmanech co mi prošly pitevnou. Na jejich pověstnou přesnost to opravdu nemá vliv.
A ta povrchovka hlavně byla taková na všech (3) čínských Crosmanech co mi prošly pitevnou. Na jejich pověstnou přesnost to opravdu nemá vliv.
-
Zdravím,potřeboval bych poradit, když napumpuju víc jak pětkrát,začne mi vylítávat pumpovací páka dolů a nechce držet na místě. nevíte někdo co stím?
Zpětný ventil podchází
Nesmysl. Pod pístem je větší tlak než ve ventilu, tudíž tímhle směrem vzduch utíkat ani nebude chtít.
Odšroubil bych předpažbí z pumpovací kliky, tím se zjistí jestli předpažbí nebrání správnýmu dosednutí pákového mechanismu. Když bude klika i poté vyskakovat, zkontroloval bych jestli plastový píst není ošoupaný. V tom případě by pomohlo ho převrátit o 180°, ošoupaným dolů.
Odšroubil bych předpažbí z pumpovací kliky, tím se zjistí jestli předpažbí nebrání správnýmu dosednutí pákového mechanismu. Když bude klika i poté vyskakovat, zkontroloval bych jestli plastový píst není ošoupaný. V tom případě by pomohlo ho převrátit o 180°, ošoupaným dolů.
-
Páka dosedá dobře, čim víc napumpuju tim víc ta páka vyskakuje, po deseti pumpech je to fak tlak jak to vylítne,rozeberu a uvidim .Jinak děkuji za rady.
-
Tohle je moje předělávka .

Nechci se hádat, ale "V tom případě by pomohlo ho převrátit o 180°, ošoupaným dolů." bude mít asi takový význam jako když si oblečeš trenky tím hnědým dopředu 

-
Musi to byt zpětný pist ventilu... Dělalo mi to pred nedavnem taky.. kdyz kapnes na píst (pimpovaci) trochu oleje, tak po trech pumnuti uslysis jak to uchazi... Rozebral jsem , rozsrouboval ventil a v te gumove ucpavce vstupniho otvoru byla zapichnuta kovova špona .. vyndal jsem ji a vse v cajku.
tak ted jsem vazne zvedav co zjisti. Jestli je pravou pricinou zp.ventil nebo mechanismus pumpy. Ale treba ani nezjisti nic, pri de-montazi necim pohne aniz by si toho byl vedom a aretace zas drzet bude. Napr. pootoci pruznym kolikem. Ten jestli byl hranou dozadu, tak hobloval diru v pace. Nebo je odranej ptz se nemazalo. I v tom strucnym pribalenym navodu je instrukce mazat klouby pumpy a pist.
Proč nevěrím na zpetny ventil? Jsem se stim taky uz setkal. Predpazbi nevyskakovalo. Predbazbi se pozvolna oteviralo, to jo, ale musel jsem ho predtim rukou vycvaknout z aretovane polohy. Aretace drzi i rasum co napumpuji dvacetkrat-tricetkrat i tunicum s flattopem. Ti maji pod pistem vyrazne vetsi tlak nez kdyz se pumpne petkrat a uchazel by ten zpetny ventil.
Proč nevěrím na zpetny ventil? Jsem se stim taky uz setkal. Predpazbi nevyskakovalo. Predbazbi se pozvolna oteviralo, to jo, ale musel jsem ho predtim rukou vycvaknout z aretovane polohy. Aretace drzi i rasum co napumpuji dvacetkrat-tricetkrat i tunicum s flattopem. Ti maji pod pistem vyrazne vetsi tlak nez kdyz se pumpne petkrat a uchazel by ten zpetny ventil.
Rasům a tunerům to drží, protože mají v pořádku zpětný ventil.
Pán válec má zvláštní představy o fungování této jednoduché zbraně. Tušil jsem to už v debatě o úderníku (kladívku).
Pán válec má zvláštní představy o fungování této jednoduché zbraně. Tušil jsem to už v debatě o úderníku (kladívku).
Ako sledujem,trošku zdrazeli......
-
Zdravim, koupil jsem si píst pumpy od josefa1000, nevíte někdo jestli je třeba něco poupravit,než ho tam namontuju ,děkuji
Řekl bych, že zarovnat čelo vzduchové komory.
V návodu to není
?
V návodu to není

Presne tak.predbehol si ma....