Teda pánové, obdivuju váš zápal pro věc. Sice jsem svýho času (když na to ještě byl čas a chuť) jako 'radioamatér' lecos ubastlil, ohledně počítačů doufám taky nejsu uplný kopyto, ale když jsem pročetl posledních pár stránek tady a v threadu
DIGITALIZACE a SOFTWARE, tak dost často nevím která bije
Škoda že jsem spíš jen 'sváteční střelec', protože to vypadá fakt dobře, ale asi bych to neužil

Ale zajímalo by mě do jaké míry je tunning v tomto směru schopnej zvýšit přesnost a konzistenci u CZ 200? Ta větrovka je sice poměrně kvalitní, ale je spíš z nižší cennové kategorie a má určitě nějaké limity kam má ještě cenu pokračovat. Např. by se dala vyměnit hlaveň za Lothar Walther. Ale kdybych to sečetl: hlaveň, kompenzátor, redukční ventil, pažba, elektronika, atd., nebude už cenově výhodnější koupit jinou větrovku?
A ještě mě tak napadlo - v čistě teoretické rovině - mám prodlouženou kartuši (160 ml), kdybych do ní zašrouboval redukční ventil, quick fill a snímač tlaku, nebude už kartuše delší než hlaveň?
Každopádně držím palce a ať se práce dál daří...
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.