Chat......."Drozdovsko-Lipovsk? kartel:-)"
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Je to tak jak píše Zdendaxxl. Je nás málo na sobotu, tak vyrážím do Velkého Meziříčí se podívat a střílení bude v neděli teda pokud to doma obhájím, páč jsem zapomněl že máme jet do Mohelnice k babičce od manželky má narozeniny nebo svátek. V hlavě mám prej jenom střílení atd.. Chudák já
No, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.

- pytrs
- Bydliště:tam kde žáby mají zuby a chřipka je jen zženštělost
Re: O víkendu 13tého nebo 14.7 dle zájmu"střelby v Drozdově"
nechte to na přišti sobotu toho 20.7 udělame akci na celej denžabák píše:Je to tak jak píše Zdendaxxl. Je nás málo na sobotu, tak vyrážím do Velkého Meziříčí se podívat a střílení bude v neděli teda pokud to doma obhájím, páč jsem zapomněl že máme jet do Mohelnice k babičce od manželky má narozeniny nebo svátek. V hlavě mám prej jenom střílení atd.. Chudák jáNo, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.
Ahoj.Klidně tě v neděli převezu.
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Chlapi sorry, ale zítra musím jet s manželkou k její babičce, takže střílení odpadá
Ser. mě to, ale musím 

Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Slavie 620, Slavie 630
- pytrs
no myslim že s babama to mame všeci stejny 

Žabáku
,vymlouvat se na ženskou
,to jsi chlap,omluva se nepřijímá
.Zasloužil by jsi toto
Nejdřív Bobo,pak ty...no a příště
.... se na to můžeme rovnou vyprdnout!!!!!!!!!!!

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
Re: Chat........!!!!"Drozdovské hnízdo"!!!!
OK. Já to beru. Tak něco udělej a já přijedu!!!

Já nemám namysli, aby jsi něco udělal dnes a já bych přijel. Sežeňte ten plácek a potom něco spáchat a já přijedu
nebo mi přijedeme. On by se určitě někdo přidal. Ten plac co jsi kdysi dával, tak ten by byl suprovej. Tady v Drozdově musím oběhat dost lidí abych zajistil plác a hřiště musí béjt taky volné. Často fotbalisti něco mají. Hleďte něco pořádného najít 

- pytrs
no doufam že počitate i se mnou ja přijedu taky jen napsat kde přišti tyden sobota nebo neděle mužem tak už hledejte misto přišti vikend to musi klapnoutzdendaxxl píše:Nemůžeš,jedeš s manželkou k babičce
Jsem domluvený s Bobem na odpoledne,jdeme se podívat po nějakém place,Vypišku nechceš se přidat.....Bobo by měl radost.Kdyžtak pošli SZ a ja ti pošlu čas a souřadnice
"Když,nejde Mohamed k hoře,musí hora k Mohamedovi"a pak že to nejde
Pár fotek,naší Nedělní vzduchovkářské "spanilé jízdy" s Bobem,která měla za účel,potrénovat,prozkoumat možný terén pro další střelby,a ulovit pár "nových duší".Podařilo se splnit všechno,střelecký dýchánek jak má být
+koláče,pivko a nakonec grilovačka.......Haleluja,bylo to boží,díky všem
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Nedele_14.7.13/

Re: Chat..Neděle 14.7.13...!!!!"Drozdovské hnízdo"!!!!
Jo jo, nemohu jinak než potvrdit slova Zdendy 
Den jsem si moc užil. Kevšemu grilovaná krkovička a rajčátka se sýrem na konec

Den jsem si moc užil. Kevšemu grilovaná krkovička a rajčátka se sýrem na konec

QB 78 deluxe .177 /Custom PCP masakr/ Optisan Viper 10x44IRS / Harris 1A2
11 x cal.177
11 x cal.177
Nóóó, tak to mohu jen závidět. Na plinkačku dobré místečko a dá se tam udělat nějaký ten sraz + HFT?
Jinak jestli bude mít někdo zájem teď v neděli si zastřílet tady v Drozdově, tak dejte vědět ať vím kolik nás cca bude. Nejlépe od rána od cca 9 hodin. Postavili by jsme si trať. V sobotu to nejde, protože fotbalisti tu mají turnaj. Vlastně šlo by to i v sobotu, ale s tím že by jsme nebyli na hřišti kde si většinou nastřelujeme flinty, ale jen vedle na louce a trať se stejně staví jen na louce a v tom lese co je pod hřištěm. Tím pádem se v sobotu na hřišti dá koupit pití i jídlo co tam budou dělat. Dále v sobotu na Láně je myslivecký karneval, ale už jsem manželce oznámil že nejdu, že v neděli si chci jít zastřílet
Dvoudenní sraz plánuji a domlouvám na 17-18.8. Do konce týdne to vše oběhám a dám vědět jestli to klapne. Zatím to je na dobré cestě.
Jinak jestli bude mít někdo zájem teď v neděli si zastřílet tady v Drozdově, tak dejte vědět ať vím kolik nás cca bude. Nejlépe od rána od cca 9 hodin. Postavili by jsme si trať. V sobotu to nejde, protože fotbalisti tu mají turnaj. Vlastně šlo by to i v sobotu, ale s tím že by jsme nebyli na hřišti kde si většinou nastřelujeme flinty, ale jen vedle na louce a trať se stejně staví jen na louce a v tom lese co je pod hřištěm. Tím pádem se v sobotu na hřišti dá koupit pití i jídlo co tam budou dělat. Dále v sobotu na Láně je myslivecký karneval, ale už jsem manželce oznámil že nejdu, že v neděli si chci jít zastřílet

Dvoudenní sraz plánuji a domlouvám na 17-18.8. Do konce týdne to vše oběhám a dám vědět jestli to klapne. Zatím to je na dobré cestě.
Naposledy upravil(a) Smazaný uživatel 6696 dne 15 črc 2013 13:17, celkem upraveno 1 x.
- pytrs
no tak to jste se tam měli pěkně pěkně doufam že tam zase brzy něco udělate bud přiští vikend u žabaka nebo u vas