a poslechnout si dva její majitele
mám takového divného tucha že si pušku koupili aby se dobře umístnili na zavodě co jsem i tomto víkendu páchal tedy na Dřevěné Kryse
kde jsem vyhlásil sekci Papundeklová krysa

Jeden X-Blade zdechnul snad po dvaceti výstřelech - to že byly pušky nové mně utvrzuje v tom že puška zdechla tak rychle (zakousnul se ozub co jistí hlaveň v rovné poloze) a sledovat jak majitel láme pušku přez koleno stála skutečně za každou vteřinu kdy jsem se na to koukal

Druhej se musel překopat - majitel s ním šlehnul o zem tak že dorazil puškohled Valiant, a ten odešel směrem ... "Do věčných lovišt"

takže z dvou pušek - přehozením mířidel, vyrobily jednu pušku - lituji majitele že tento skvost asi už nebudou moci vrátit - navrtali si do "moderátoru" odfuky aby udělali na vzduchovce kompenzátor.
To že obsadili s puškama 2 ze 3 míst na bedně není směrodatné třetí skončil totální amatér s plastovou Slavia 634 v plastu (mimochodem puška trefuje)
Fotečka

Kdyby bylo na mně pušce se obloukem vyhnu a koupím si radši starší Slavii na Aukru tam člověk nemůže šlápnout do takového kravince - to i GamoHatsan bude stroj na úrovni.
Já sám bych si pušku nekoupil - stačilo mně se podívat jak byly plasty neslícované jak nikde nehralá čístá kontura - nálitkové hrany nedokončené - uznávám - puška stojí +- 4000 za ty peníze je Slavia 634 (mírně jetá na Aukro),
vystřeli jsem si cca 3 rány víc jsem nechtěl - puška kopala a osobně se domnívám že na ní nebude v bezpečí žádný puškohled - takovéhle kopance jsem fakt dlouho na rameni necítil.