Benjamin Rogue
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To byla odpověď přímo z Crosmanu, tzn. že oficálně se tady zatím prodávat nebude. Jinak obchodníci z USA ti ho sem určitě pošlou, pak už si to musíš na celnici obhájit.
Re: Benjamin Rogue
Napis dotaz sem http://www.pushka.eu/product/Air-rifle_ ... Rogue-.357 Nemaji skladem,ale pokud by naskladnili,tak myslim,ze v pohode poslou.Spousta lidi odsud uz objednavala a v pohode.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
A proč myslíš že už ho nemají skladem? 

Netusim,ale urcite nam to napises.Oni tam limit nemaji tak nevim
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
No napsali z Crosmanu, že je problém s nastavením pro evropský trh, takže těžko říct, co může být za problém. Ale tím se vysvětluje proč nikde není.
Na pushku sem napsal, tak uvidíme... pokud to nepude, asi to risknu z toho USA eshopu a uvidíme, jak tu dopadnu... 

SPA Artemis P15 cal .25 + Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 MilDot
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Past: KalibrGun Cricket WST cal .25 + Leapers AccuShot 8-32X56 MilDot, Zoraki HP-01 Ultra PCP 4,5mm
Bulhaři pošlou cokoli
Minimálně jeden Rouge tu od nich je...

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
2 Tobbi: Jo a kdo ho má? Že by se podělil se zkušenostma a poradil jak ho sem dostat....
Z tý pushky.eu mi ještě ten večer odpověděli (což jsem fakt zíral, s takovou rychlostí reakce se nesetkávám zrovna denně), že prý na skladě není a vubec ani nevědí kdy a jestli bude...takže asi nemá cenu řešit. Napadá mě jediná možnost, objednat to z toho USA eshopu s tím, aby mi tam někam do papírů třeba napsali něco jako "set to 16J" nebo tak něco, aby to tu bez problémů prošlo...ale nevim jestli to neni blbost
)
Z tý pushky.eu mi ještě ten večer odpověděli (což jsem fakt zíral, s takovou rychlostí reakce se nesetkávám zrovna denně), že prý na skladě není a vubec ani nevědí kdy a jestli bude...takže asi nemá cenu řešit. Napadá mě jediná možnost, objednat to z toho USA eshopu s tím, aby mi tam někam do papírů třeba napsali něco jako "set to 16J" nebo tak něco, aby to tu bez problémů prošlo...ale nevim jestli to neni blbost

To nevadí si myslím jde o to aby to bylo eu ne ? Jediný rozdíl je že kontrolují lidí na čářeskorec píše:Bulahari este nie su v Sengene
http://sk.wikipedia.org/wiki/Schengensk%C3%BD_priestor
Ale volný pohyb zboží by měl být tim myslím žádné celní procedury atd
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Jo to by bylo supr, problem je, že je skladem nemají.... tak co teď s tim?
To je přesně to co jsem říkal, Rogue byl v evropě, ale momentálně je pro evropu zakázán, jinak by ho měli i v ČRResHacker píše:2 Tobbi: Jo a kdo ho má? Že by se podělil se zkušenostma a poradil jak ho sem dostat....
Z tý pushky.eu mi ještě ten večer odpověděli (což jsem fakt zíral, s takovou rychlostí reakce se nesetkávám zrovna denně), že prý na skladě není a vubec ani nevědí kdy a jestli bude...takže asi nemá cenu řešit. Napadá mě jediná možnost, objednat to z toho USA eshopu s tím, aby mi tam někam do papírů třeba napsali něco jako "set to 16J" nebo tak něco, aby to tu bez problémů prošlo...ale nevim jestli to neni blbost)

Takze nam zostava len 9mm KalibrGun Valdy EU s.r.o samozrejme na ZP.
Tato je vsak asi hlucnejsia a slabsia.
AA S510 .177 + Delta titanium 6-24x42 AO
Gamo CF30 .177 + Gamo sporter 4x32
Norinco JW-15A .22LR + Bushnell 3-9x40
Tarus PT22
Ansutz 1517S BR .17HMR + Nikko Stirling Platinum Nighteater 6-24 x 56 AG 30mm
CZ83/7,65
Gamo CF30 .177 + Gamo sporter 4x32
Norinco JW-15A .22LR + Bushnell 3-9x40
Tarus PT22
Ansutz 1517S BR .17HMR + Nikko Stirling Platinum Nighteater 6-24 x 56 AG 30mm
CZ83/7,65
2deef: asi na tom něco bude....tak já to mezitim než se mi sejdou prachy rozmyslim a uvidí se, někdo tu cestičku prošlápnout musí
Buď to pude anebo ne, klepeta mi snad dávat nebudou 

Majitele osobně neznám, a není učastníkem fora
Ale přez třetí osobu jsem mu prodával střely .380 ACP od Arese.

Uváděný výkon Kalibrgunu ráže 9 mm je 200 J... Což není rozhodně málo! Mě by spíš zajimal obsah kartuše a počet ran.skorec píše:Takze nam zostava len 9mm KalibrGun Valdy EU s.r.o samozrejme na ZP.
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601