Benjamin Marauder
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to pavel 54: myslím, že by pro plnění mělo pasovat tohle http://www.paintballshop.cz/zbozi/10099 ... le-3000psi
FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
Re: Benjamin Marauder
Díky moc, ale co je za závit na druhé straně ? Aby mě to pasovalo na druhej konec hadice co mám na plnění CZ 200?
Staci mrknout na ten odkaz jeste jednou a zarolovat na prvnich par dotazu diskuze 
1/8" NPT

1/8" NPT
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Zdravím, tak tohle je můj kousek. Ráže: 6,35. Optika: Nikko Stirling Nighteater 6-24 x 56. Montáž : ocelová CZUB.Tahle ráže je už malinko hlučnější, takže to na konci je moderátor vlastní výroby. Dá se namontovat bez jakéhokoliv zásahu do zbraně. Na plný výkon dám 16 ran při 60j s konzistencí + - 8m/s. K 24 ranám (jak píše Tobi) jsem se neproladil...
Na terč bylo stříleno na 50m v sedě s oporou. Ta sedmička je první rána (ze 16ti). Zbytek po korekci. Z mé strany max. spokojenost
Ps: Jedině JSB EXACT KING!!!! 

- AntonČechov
Hugo: Cau bracho, a ja porad vaham zda brat 4.5 nebo 5.5 Maraudera
Kdyz raze 0.25 nastrilis na 50 m s takovou konzistenci, pak 5.5 musi byt optimalni varianta, co? Optiku bych tam videl trosku jinacci - ale je to otazka uhlu pohledu
V celku FAKT DOBRY. Az si stejneho krasavce poridim - asi pristi mesic - neudelas pro me za 1.000 stejny kompenzator? Ptam se vazne. Povedl se. 

BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Hugo: Super nástřel. Ještě zkus 80m.
Mě to ani nijak nepříjde, že by byla .25 o moc hlučněší než .22... Hugo zkoušel si střílet i bez toho vestavěnýho moderátoru? To je teprve zážítek! Záleží asi na tom jak má kdo vlezlí sousedy... Ano, King to je nejlepší volba
Vědí to šedý veverky v Texasu, vrány na Novím Zelandu i straky v ČR 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Rozborka
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
jardin, po odobratí streniek to puzdro (fotka), kde je uložený spúšťový mechanizmus, to je aký materiál? .
To není moje rozborka, takže nevím. Pistoli mám na cestě, tento obrázek jsem našel při hledání na netu.
Len dúfam, že to nie je vstrekovaný výlisok z tvrdeného plastu, čo nasvedčujú charakteristické stopy na obrázku označené zelenými šípkami. Tiež nie je dobre vidieť spoj s telom zbrane, červená šípka.
Hádam nám to opíše Tobbi, ten už prehadzoval pažbičku a istotne si obzrel ten materiál.
V plaste ta opotrebovanosť uloženia (otvorov) spúšťových prvkov na seba nadá dlho čakať...
Hádam nám to opíše Tobbi, ten už prehadzoval pažbičku a istotne si obzrel ten materiál.

V plaste ta opotrebovanosť uloženia (otvorov) spúšťových prvkov na seba nadá dlho čakať...

Jo, je to tvrzený plast, ale nepusobý dojmem okamžitého rozpadu
Tu pažbu jsem, tam měl jen chvilku. Střílím s těma pistolovýma střenkama!
Po vystřílení asi 300 jsem došel k poznatku, že v 16 J jsou pro tuhle pistoly nejlepší Exact Jumbo RS. Velkým překvapením pro mě bylo použití diabolek JSB Jumbo Match, ty opravdu pozitivně překvapily! Při použití z dlouhých větrovek při 16 J jsem o nich něměl moc valný mínění... A samozdřejmě JSB Predator

Po vystřílení asi 300 jsem došel k poznatku, že v 16 J jsou pro tuhle pistoly nejlepší Exact Jumbo RS. Velkým překvapením pro mě bylo použití diabolek JSB Jumbo Match, ty opravdu pozitivně překvapily! Při použití z dlouhých větrovek při 16 J jsem o nich něměl moc valný mínění... A samozdřejmě JSB Predator

Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
fakt je to plast?
na crosmanech 22xx a 1377 rukojeť vždycky byla z nějaké slitiny, nalakováno na černo.
rukojeť vypadá úplně stejně, i ty stopy po lití.
zkus někde pod střenkou škrábnout, uvidíš.
nebo by to mělo být vidět v závitech, kam se šroubují střenky, šedostříbrná slitina.
na té spodní fotce je vidět odřený lučík na cočkovým crosmanovi.
http://david_holub.sweb.cz/crosman_2250/2250_.177_.22/2250_obe.jpg
D.
na crosmanech 22xx a 1377 rukojeť vždycky byla z nějaké slitiny, nalakováno na černo.
rukojeť vypadá úplně stejně, i ty stopy po lití.
zkus někde pod střenkou škrábnout, uvidíš.
nebo by to mělo být vidět v závitech, kam se šroubují střenky, šedostříbrná slitina.
na té spodní fotce je vidět odřený lučík na cočkovým crosmanovi.
http://david_holub.sweb.cz/crosman_2250/2250_.177_.22/2250_obe.jpg
D.
http://david_holub.sweb.cz/
Daho máš pravdu! Teď jsem to zkusil škrabnout jehlou
OPRAVA: NENÍ TO PLAST, ALE POPLASTOVANÝ DURAL
OPRAVA: NENÍ TO PLAST, ALE POPLASTOVANÝ DURAL

Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
A zkoušel jsi EXACT JUMBO Monster?Tobbi píše:Jo, je to tvrzený plast, ale nepusobý dojmem okamžitého rozpadu![]()