Tak nakonec se nas seslo 7 a vzhladem k poctu streleckych stavu a casove tisni (3h jsou opravdu malo) to bylo tak nejak idealni. Strelnice luxusni to jo Ja dopadl na 50m se soustrelm 25mm a na 100m vic foto. No trosku to mohlo byt lepsi,ale na to ze jsem menil munici a nejak se s tim moc neparal tak to jde. Jinak diky panum z jiz.cech ze vazili takovou cestu.... strili jim to pekne v tech 16J Diky i ostatnim
Klidne bych to zopakoval za par tydnu
Přílohy
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
Já jsm to teď psal Tomayvi, nezkoušeli jste někdy někdo někde střílet po domluvě v podzemních garážích? Mám mimo jine helinu, a třeba tady u nás dole na edenu, to jde domluvit s panem Strážníkem..
V garážích jsem to zatím nezkoušel, ale máme nádhernou skoro 40 m dlouhou kancelář s podélným průchodem uprostřed
Jen tak mimochodem: taky máme (v Brasilii) kancelář, kde jsou na chodbách a v delších místnostech příčky a výhybné zídky aby se z jednoho konce na druhý střílet nedalo. Když se dělaly obklady, na pár místech vypadala zeď jak fasáda Národního musea po roce 68.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
jo tuhle o tomhle jsem take premyslel ze bych si poridil ale myslim ze na prvni pulhodinu bych jich potreboval asi tak 10ks pak tak 3-5 na kazdou dalsi hodinku clovek nemuze delat vsechno...a tohle take neni levna sranda..
..to si radeji koupim dalsi plivatko jen je jich tolik,tak kterou vzit Vim ze to bude 5,5 16J+ nebo spis 40J+ hodne vzduchu nebo nezavislost v podobe FX independenc. Mozna jeste jeden daystate mozna fx gladiator mozna royal nebo independenc ?? Nebo Steyer Hunting??? se nevyspim snad
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42