Air Arms TX200 (HC)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
ufff, este ze tak, uz som myslel ze zle vidim, takto vyzerali moje posledne nastrely na 30! m v leze s oporou, zoom 12x... na pruzinu excelentny, skoro neuveritelny vykon...
Re: Air Arms TX200 (HC)
No a mám po radosti. Myslel jsem, že se z mého rozptylu 5cm na 50m budu radovat déle
Na 60m metrů by mi myslím ani nezazněl lapač. Každopádně fakt klobouk dolů. A ta zahrada taky nemá chybu. Mít takovou, tak se z ní nehnu, dokud mi nedojde střelivo.

Air Arms TX200 MkIII .22 + Nikko Stirling Gold Crown 3-9x42 AO
Hämmerli Firehornet .177 + Kolimátor Norconia R201
VZ-47
VZ-47
No.Já se taky ze zahrady ani nehnu,až mi dojde pivo a kuřivo.
A to jste ještě neviděli zbytek zahrady odkud střílím.Jsem tam i v zimě v teplíčku.To už bych,ale prozradil moc.Střeliva je dost.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Musíš přiject a ukázat.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- DrobasMirek
RZ CZ - tohle jsem s TX nenastřílel ani na kratší vzdálenosti
klobouk dolu

Možná je to tím,že vposlední době každý den střílím a za každého počasí.Mám možnost sedět v teple a suchu v tzv.střílně.Možná je to tím,že mám kapánek upravenou pružinu a nebo že střílím od sedmi let.Ted když si uvědomím co jsem už prostřílel peněz,tak za to bych měl barák
.

Nevymlouvej se na pružinu a každodenní střílení - tím to nezachráníš
Raději napiš kolik přesně musí člověk vypít piv a panáků slivovice aby se alespon přiblížil takovému nástřelu - stačí i na 30m. Mimochodem jakou tam máš optiku?

VZ-47
VZ-47
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
No přijed na sraz a ukažeš nám to. Takhle mně to připomíná toto jak velkou jsi chytil rybu tááááákovouhle. Moje ženská mně našeptávala toto... ukázaná platí.
A to že střílíš od 7mi to je hezký a chvály hodný hlavně tátovi by jsi měl vyřídit že je to hezký že tě k tomu vedl.
A to že střílíš od 7mi to je hezký a chvály hodný hlavně tátovi by jsi měl vyřídit že je to hezký že tě k tomu vedl.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Já se nevymlouvám.Už jsem tu dal tolik terčů mnou nastřílených.No a když ted řeknu,že jsem nedávno sejmul straku na 80 metrů do hlavy,tak asi napíšete,že jsem mimoň a nebo já nevím co ještě.To nemá cenu se tu s ničím pochválit.Dobře nastřílel jsem to na 5 metrů se třemi promilemi v krvi.To už je realističtější,že jo.
.Prosím vás,nekažte mi radost,že se mi to podařilo takhle nastřílet.Musel jsem se s tím pochválit.Čekal jsem,že mi nebudete věřit.Už jsem ted tak zblblý váma,že sám nevěřím,že se mi to takhle podařilo..

Pěknej nástřel! Na 60 metrů tohle takhle opkovaně nenastřílím. A neodpověděl jsi co tam máš za optiku! Ale dle obrázku bych to viděl na něco jako http://aukro.cz/puskohled-zoom-6-24x50- ... ml#gallery nebo se pletu?
AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

Jsem zpět,bránit svou čest.Zkusil jsem natočit narychlo mobilem mé střílení na 60 metrů po třech ranách at to tak netrvá.Omluvte kvalitu a mě.Moc se mi nedařilo.Byl jsem roztřepaný a nervozní jak to dopadne.Přidávám mapku ze Seznamu s měřením.Odkud kam to šlo.
Tak to je mazec
Není co zpochybnovat mistře
Ty si to popichování vzal moc vážně, ale praktická ukázka není nikdy na škodu. Co ta optika? Co je to teda zač?

VZ-47
VZ-47
Optiku mám bazarovou 6-24x50 AO.Jsem s ní spokojen.Jinak bych ji už dávno vyměnil.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
to RZ CZ - můžeš sem dát průměry kružnic toho terče ? ...