Air Arms Pro-Sport cal..22 & .177
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
natáhneš páku, otevře se nabíjecí okýnko, nabiješ a pak zaklapneš páku, odjistíš a střílíš, ráže záleží od toho na co to chceš, jestli rychlejší, nebo těžší, já mám 4,5 (plošší balistická křivka) a mám flintu z JSB a naprostá spokojenost, jednání, rychlost dodání, všechno v pohodě
Re: Air Arms Pro-Sport cal..22 & .177
Mám 4,5 a naprostý souhlas se Zipep spokojenost s jednáním, vstřícností. Měl jsem možnost si vybrat z více druhů pažby a zvolil jsem ořech. S Pro-Sportem a JSB je to sázka na jistotu.
Edit: Sakra to zní jako dobrý reklamní slogan
Edit: Sakra to zní jako dobrý reklamní slogan

Naposledy upravil(a) jardin38 dne 30 bře 2011 17:42, celkem upraveno 1 x.
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Také musím souhlasit přístup a jednaní p.Kolebače a firmy JSB je prostě perfektní!Já jí měl do 2 pracovních dní doma.
Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
HW 100 S, Sidewinder Tactikal 30IR 8.5-25x42
Jen doplním, že nabíjíš pouze při natažené páce. Jakmile ji vrátíš do původní polohy v pažbě, máš nabíjecí okénko zavřeno a nemůžeš tedy nabíjet.Zipep píše:natáhneš páku, otevře se nabíjecí okýnko, nabiješ a pak zaklapneš páku, odjistíš a střílíš, ráže záleží od toho na co to chceš, jestli rychlejší, nebo těžší, já mám 4,5 (plošší balistická křivka) a mám flintu z JSB a naprostá spokojenost, jednání, rychlost dodání, všechno v pohodě
jasný, takže jen s natahovací pákou venku, a předpokládám, že s přesností je na tom asi nesrovnatelně lépe, než třeba klasický lámačky? já právě ještě nevim, chtěl jsem vybrat mezi AA Pro Sport, nebo Diana 350 Magnum Classic Professional Compact, tak mam dilema, protože jak jsem četl na stránce Alexxxuse recenzi na Dianu Panthera 31, tak to asi taky neni až tak zlý, tak ještě musim rozmyslet, co pro mě bude správná volba a hlavně nejdřív našetřit!
děkuju za rady

Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
Ještě jeden dotaz, nemáte někdo na ní kolimátor, nebo je to blbost a je lepší si koupit normální puškohled?
Já ze sví vlastní zkušenosti bych bral AA Prosport!No a že je přesnější než lámačky?Otom nepochybuj!Já na 15m trefuju sirky(tak 3-4z5)a to nejsem bůh ví jaký střelec.Je to perfektní vzduchovka asi jen těžko budeš shánět něco lepšího ikdyž HW 97 je na tom podobně.
K tomu kolimátoru?Jestli chceš střílet přesně na terč i na delší vzdalenosti kup optiku a jestli to chceš třeba na lov kun a potkanů tak spíš ber kolimátor.Ale osobně si myslím,že tahle puška si zaslouží optiku!
K tomu kolimátoru?Jestli chceš střílet přesně na terč i na delší vzdalenosti kup optiku a jestli to chceš třeba na lov kun a potkanů tak spíš ber kolimátor.Ale osobně si myslím,že tahle puška si zaslouží optiku!

Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
IMHO je kolimátor na Prosport škoda, protože tahle flinta je stavěná na přesnost, kterou kolimátorem nikdy nevyužiješ.
Ještě bych do výběru přidal HW97K. Tou taky neprohloupíš. A taky nějakou Dianu se zákluzem a bočním natahováním. Ta mne dlouho lákala a to natahování bokem mi přijde jako jediné použitelné s bipodem.krabick píše:jasný, takže jen s natahovací pákou venku, a předpokládám, že s přesností je na tom asi nesrovnatelně lépe, než třeba klasický lámačky? já právě ještě nevim, chtěl jsem vybrat mezi AA Pro Sport, nebo Diana 350 Magnum Classic Professional Compact, tak mam dilema, protože jak jsem četl na stránce Alexxxuse recenzi na Dianu Panthera 31, tak to asi taky neni až tak zlý, tak ještě musim rozmyslet, co pro mě bude správná volba a hlavně nejdřív našetřit!děkuju za rady
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
ak spočítaš prevedenie+presnosť+elegancia+vyváženie = AAPS
hneď za ním je HW a až potom Diana.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Tak díky, jsem rád že jste mi objasnili jak se věci mají a až něco koupím, tak to nafotim a dám to sem.Dík. 

To je docela zbytečné, že?ivco píše:ak spočítaš prevedenie+presnosť+elegancia+vyváženie = AAPS
1) Provedení: U všech by se našlo shnilé jablko.
2) Přesnost: Kdykoliv naplivu s HW co Ty s AA. (Jediné co odmítám, jsou online terče - na těch prostě vždy vyhořím)

3) Elegance: To je naprosto subjektivní. Ne každý musí považovat za přednost, že vzduchovka vypadá jako opravdová flinta.
4) Vyvážení: Tohle si nedovolím posuzovat, ale pokud jde o pocity, tak se mi drželo stejně HW jako AA. Diana, to už je opravdu kus materiálu (zase tam lze využívat bipod).
A na závěr, já bych osobně volil AA 200 MK3 (kvůli vzhledu). Ale když se mi naskytla HW97K za půldarma nevydržel jsem a nikdy nelitoval.
Moc se omlouvám za offtopic.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
No nie som si tým celkom istý.Jetson píše:Kdykoliv naplivu s HW co Ty s AA. (Jediné co odmítám, jsou online terče - na těch prostě vždy vyhořím)
Síce ťa nepoznám, ale poznám Ivca a viem že ho mali problém na FTčku aj mnohí PCPčkári prestrieľať.

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Tak zpět k tématu je to o AAPS nějaké HWéčka nás nezajímají ...
A trošku OT ode mne
http://www.alexxxus.cz/Diana-350-professional
A trošku OT ode mne
http://www.alexxxus.cz/Diana-350-professional
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
ano je to vec vkusu to čo som napísal.
Alkaj vďaka ale som skromný a nemyslím si o sebe vaľa. veď dalšie FT-čka ukážu.
pisal som to preto lebo som videl všetky tri. strieľal som z dvoch.
z AAPS a s HW.
no a podla mojho vkusu sa mi viac páčila a viac pasovala AAPS. tak v pohode. nechcem nikoho provokovať.

Alkaj vďaka ale som skromný a nemyslím si o sebe vaľa. veď dalšie FT-čka ukážu.

pisal som to preto lebo som videl všetky tri. strieľal som z dvoch.
z AAPS a s HW.
no a podla mojho vkusu sa mi viac páčila a viac pasovala AAPS. tak v pohode. nechcem nikoho provokovať.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.