Air Arms Pro-Sport cal..22 & .177
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Daystate Merlyn
tak to jo hudební sluch, ta moje tak krásně mlaskne... 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Re: Air Arms Pro-Sport cal..22
Chtěl bych poděkovat všem přispěvovatelům tohoto fora. Moc jste mi pomohli s volbou vzduchovky.
Před 14ti dny jsem oprášil vzpomínky, kdy jsem jako klučina střílel na chatě ze Slavie 631. Vlastnil jem ji asi 10let než chatu vykradli. Pak dlouho dlouho nic, až teď přišlo nutkání zase si zastřílet z pružinovky. Chtěl jsem si rovnou koupit nějakou Slavii ale dřív, že se podívám na recenzi na tomto foru. To sem snad radši neměl dělat. Seděl jsem tu snad tejden vkuse, pročítám všechny možný vlákna a žasnu, kam se to vše posunulo. Učarovalo mi HW97 a Slávka šla na druhou kolej. Ale to jsem se ještě neprokousal k tomuto vláknu
Pak bylo jasno. Takže po krátkodelším zvažování ohledně financí (z mé strany krátkém ze strany mé ženy o hodně delším) to vyhrála AAPS 4.5. Dnes jsem ji objednal z JSB.
Ještě jednou díky za vaše názory a postřehy. Hodně mi to rozšířilo obzor.
Před 14ti dny jsem oprášil vzpomínky, kdy jsem jako klučina střílel na chatě ze Slavie 631. Vlastnil jem ji asi 10let než chatu vykradli. Pak dlouho dlouho nic, až teď přišlo nutkání zase si zastřílet z pružinovky. Chtěl jsem si rovnou koupit nějakou Slavii ale dřív, že se podívám na recenzi na tomto foru. To sem snad radši neměl dělat. Seděl jsem tu snad tejden vkuse, pročítám všechny možný vlákna a žasnu, kam se to vše posunulo. Učarovalo mi HW97 a Slávka šla na druhou kolej. Ale to jsem se ještě neprokousal k tomuto vláknu

Ještě jednou díky za vaše názory a postřehy. Hodně mi to rozšířilo obzor.
2 Smolda:
ak mozem este poradit, AAPS si nenechavaj v tej chate. Ak by Ti ukradli aj toho ProSporta, bola by to velka skoda ...
ak mozem este poradit, AAPS si nenechavaj v tej chate. Ak by Ti ukradli aj toho ProSporta, bola by to velka skoda ...

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
- marekzcke
- Kontaktovat uživatele:
btw. je aj online databaza AA kradnutych ci aspon predanych zbrani? v poslednom case sa tolko kradne. Ale ked ta kriza je tak vyhodna na kupovanie z druhej ruky. Kde kto sa zbavuje zbytocnosti za super ceny.. ale v pripade kradnutej veci to hned zhabu organy a peniaze uz stastny novy majitel nikdy neuvidi
.

[size=85] :arrow: [url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TDXrD ... -07-10.JPG][b][u]zbraň[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Air[/color]-[color=#0000FF]Arms[/color] [b]Pro-Sport 15,0 J [/b] :arrow: [url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S5dko ... 010125.JPG][b][u]optika[/u]:[/b][/url] [color=#BF8000]Bushnell[/color] [b]Elite 3200T 5-15x40[/b]
:arrow: [url=http://lh5.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S-Gla ... -05-10.JPG][b][u]strelivo[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Diabolo JSB[/color] [b]Heavy cal. 4.5[/b] :arrow:[url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TELb_ ... /kozap.jpg][b][u]montáž[/u]:[/b][/url] [color=#008000]KOZAP[/color] [b]model 23 - CZ 452[/b][/size]
:arrow: [url=http://lh5.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/S-Gla ... -05-10.JPG][b][u]strelivo[/u]:[/b][/url] [color=#FF0000]Diabolo JSB[/color] [b]Heavy cal. 4.5[/b] :arrow:[url=http://lh3.ggpht.com/_dWmO8SAbADw/TELb_ ... /kozap.jpg][b][u]montáž[/u]:[/b][/url] [color=#008000]KOZAP[/color] [b]model 23 - CZ 452[/b][/size]
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší databáze je dobře vyfocené výrobní číslo a celkový pohled na pušku s vytaženým detailem, ten kdo ukradne pušku na chatě ji zcela určitě rozpustí v nějakém bazaru. Stačí obejít bazary v okolí vykradené chaty , nejbližší město atd. A v případě koupě někde v bazaru - či v anonnci - doporučuji kupní smlouvu. Kdyby mně chtěl koupenou věc někdo sebrat že je kradená tak můžu zkusit mámit prachy po prodávajícím - ten zase ale může použit pravní kličku "Prodal jsem věc v dobré víře že se nejedná o zboží pochazející z krádeže - nic dalšího jsem neověřoval" a mám já nebo kdoliv jiný smůlu. Všechyn pušky které byly nebo jsou mým majetkem mam vyfocené a uložené ve třech databazích jedna je "kamenná - tedy fotky na fotopapíru" Nemám jen PCP ale i nějaké staré vzduchovky ( vlastně také jednu kopuletou PCP Excelneta a jednu kopuletou CO2 Giffard ). Tedy databaze není a asi nebude to už by jsme měli pomalu průkazy zbraní i na Salvii 618. A to asi nikdo nechceme. Takže nafotit a uložit vyrobní číslo.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
greenie:
chata už je historie, doma bude jako v peřince, nebo ne jako?
Alexxxus:
před 10ti lety mi v Praze z pickupu ukradli nářadí. Jak říkáš, bylo v docela blízkém bazaru. Na PČR mi řekli, že nemají pravomoc na bazarníkovi zboží vyžádat. To musím sám a oni to pak zajistí. No prostě to vůbec nedopadlo. A to sem měl i výrobní čísla. Nejlepší je kdyš si okolí myslí, že nic nemáš.
chata už je historie, doma bude jako v peřince, nebo ne jako?
Alexxxus:
před 10ti lety mi v Praze z pickupu ukradli nářadí. Jak říkáš, bylo v docela blízkém bazaru. Na PČR mi řekli, že nemají pravomoc na bazarníkovi zboží vyžádat. To musím sám a oni to pak zajistí. No prostě to vůbec nedopadlo. A to sem měl i výrobní čísla. Nejlepší je kdyš si okolí myslí, že nic nemáš.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Smoldo - před cca 10ti lety mně vykradli v Doksech hudební aparaturu ( jmenoval se ten podnik tuším Myslivna ) aparát se našel na Bíle skále ve voze jakéhosi pána z Liberce - ještě že jsem tenkrát měl vyfocenou instalaci. Jinak by mne cajti řekli ... KULOVÝ CHLAPE ... takže všechno fotím a fotím a pojištuju a pojištuju. Pušky ve zbírce ---- všechno AAPS mám pojištěn na 15000 litrů při spolu-účasti 500 korun na pořizovací cenu. V pondělí připojistím Daystate. Nejhorší je že kdyby mně ho někdo seknul dejme tomu na FT mači tak mám po žížalkách, jen z auta a z bytu.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
- Daystate Merlyn
To chce pak rychle rozbít okénko u auta.... 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem napsal, rozhodl jsem se pro koupi AAPS.
Mám ještě další dilema. Ořech - nebo buk.
Někde jsem četl, že ořech je lakovaný a buk mořený. Je to pravda??? Měl jsem možnost si prohlédnout obě pažby, ale kromě malby dřeva na ořechu, mě ořech, tím že je lakovaný, zrovna nenadchl. Přeci jen na omak je líbivější buk, kdy cítím i strukturu jeho dřeva.
A další moje rozhodování buď 4,5 nebo 5,5 ...
Uvažuji o ráži 5,5 a střílet co nejlehčím střelivem - JSB RS v ráži 5,5. Je to nejlehčí střelivo v této ráži a myslím si, že by nemuselo na delší vzdálenost tak rychle padat jako jiné a těžší střelivo ve stejné ráži.
Mám ještě další dilema. Ořech - nebo buk.
Někde jsem četl, že ořech je lakovaný a buk mořený. Je to pravda??? Měl jsem možnost si prohlédnout obě pažby, ale kromě malby dřeva na ořechu, mě ořech, tím že je lakovaný, zrovna nenadchl. Přeci jen na omak je líbivější buk, kdy cítím i strukturu jeho dřeva.
A další moje rozhodování buď 4,5 nebo 5,5 ...
Uvažuji o ráži 5,5 a střílet co nejlehčím střelivem - JSB RS v ráži 5,5. Je to nejlehčí střelivo v této ráži a myslím si, že by nemuselo na delší vzdálenost tak rychle padat jako jiné a těžší střelivo ve stejné ráži.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
pem, nebude to s Tím lakováním obráceně
mám ořech a lakovaný podle mě je tam houby
jinak mám ráži .22 a ereska od JSB v tom chodí velmi dobře ( na terč ) ale nejčastěji láduju predatory

jinak mám ráži .22 a ereska od JSB v tom chodí velmi dobře ( na terč ) ale nejčastěji láduju predatory

- pem
- Kontaktovat uživatele:
Nevím zda je to lakování obráceně, ale proto se na to tady ptám.
Mám pažbu z ořechu a žádnej lak na ní není, ten je na buku. A s tou ráží u pružinovky bych si to ještě rozmyslel.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
jsem měl a mám možnost střílet z obou ráží a 5,5 u MĚ
vede 

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No řekl bych že vede ořech, a já ho mám taky v 5,5
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Orech sa sa takmer nikdy nelakuje. Zalezi na tom co sa ti viac paci. Mne viac lakovany buk 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP