Ovsem v zajmove činnosti nezastavam komerci a to, že "to bylo zajimave se spoustou fotek je fakt zajimavy.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To neřeš, to je jen cannismilius píše:Co na tom nechápeš?
Ona to není recenze, ale spíš jen taková fotogalerie s komentářemLaponec píše:Osobně bych si nedovolil popisovat větrovku, kterou nevlastním a nemám z ní nastříleno aspoň 500ran neb bych si připadal jako .... divně. A pokud mám, napsal bych recenzi ....
Souhlas, v pátek jsem měl možnost si u aleša na prodejně vystřílet pár ran, plast sice ničemu nevadí, ale kazil dojem. Beru to ještě u levných vzduchovek, ale tady?vassana píše:Docela legrační, u laciných větrovek je přítomnost plastu na větrovce komunitou "starých pardálů" osuzovaná jako peklo na zemi ale na větrovce za 40.000 Kč je to normální. Ha, ha. Už se těším jak tuto vlastnost někdo vyzdvihne jako největší nápad celé větrovky. vassana
To bych pochopil u levných vzduchovek typu baccaneer a spol, ale ne u něčeho, co má být už "hotové" z výroby.Pixly píše:Vassana: Ten čudl nahradíš do 500,- čím budeš chtít, jako věc kvůli které by to člověk nekoupil to v žádném případě není, spíše je to jen úsměvné.
no já nevím, ale je rozdíl mezi plastovým spoušťovým mechanismem a plastovým čudlíkem ( příjemným na dotek ) na kovové spouštivassana píše:Docela legrační, u laciných větrovek je přítomnost plastu na větrovce komunitou "starých pardálů" osuzovaná jako peklo na zemi ale na větrovce za 40.000 Kč je to normální. Ha, ha. Už se těším jak tuto vlastnost někdo vyzdvihne jako největší nápad celé větrovky.
vassana
no a teď mi, prosím tě vysvětli, jak bych se měl zachovat, co bych měl říct nebo napsat, když bude mít ten "ó pane bože velký šéf " pravdu? to mám za každou cenu oponovat a tvrdit opak, jenom proto, abych nebyl za hlupáka, který jen opakuje jeho myšlenky?vassana píše:A za úplně nejhloupější pak považuji ty, kteří pak některé myšlenky jen hloupě opakují a to jen proto že je vyslovil - napsal ó pane bože velký šéf - ať už si pod tím pojmem představíš jakoukoli osobu.