Kubajz sem dneska hodil na forum odkaz o pánoví který ví o čem mluví.
Můžu s ním jen souhlasit. o EVo napsal toto.
Well, what can I say. This must be the most accurate gun I have ever owned. It's very well finished, looks good, feels good, handles extremely well, is a delight to shoot,... I own the gun now for about 6 months and I still enjoy shooting it every day. For me this is the ultimate FT-gun and this gun will probably stay a very long time in my collection. Those who know me, know that's quite a rare thing for me to do

.
No, co můžu říct. To musí být co nejpřesnější zbraň jakou jsem kdy vlastnictví. Je to velmi dobře hotové, vypadá dobře, cítí dobře, zvládá velmi dobře, je radost se zastřelím, ... I vlastní zbraň nyní asi 6 měsíců a střelbou Pořád mě baví to každý den. Pro mě je to konečný FT-zbraň a tuto zbraň bude pravděpodobně zůstat velmi dlouhou dobu v mé sbírce. Ti, kteří mě znají, vědí, že je docela vzácná věc, pro mě to

.
toto je jen otrocký překlad s pomocí Google, nicméně jsme rád že říka puška bez kompromisu prostě FT která zůstane dlouho ve sbírce..... Tomu pánovi já prostě rozumím .....
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků