4.5mm airsoft?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevíte , kde by šly sehnat 4.5 mm kuličky? Chci použit svou slabší vzduchovku na odstřelování na větší vzdáleosti na airsoft.
Díky
Díky
Zatím jen Slavia 620 4.5
Re: 4.5mm airsoft?
Něco jsem našel http://www.armymarket.cz/bb-4-5mm-0-35g ... ster-d3908
Aby jste si nemysleli tak ta 620 je strašně slabá a na větší vzdálenosti to bude jak airsoftka. Někteří u nás v týmu mají na chronometru víc m/s nežj já na vzduchovce
Aby jste si nemysleli tak ta 620 je strašně slabá a na větší vzdálenosti to bude jak airsoftka. Někteří u nás v týmu mají na chronometru víc m/s nežj já na vzduchovce

Zatím jen Slavia 620 4.5
To jsou ovšem ocelové broky, které neudělají dobře ani zasaženému ani vývrtu hlavně...
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Plastové jsem nesehnal
Stejný deformační účinek by měly i broky ne?

Zatím jen Slavia 620 4.5
Ocelový brok je lehčí (0.35g) než diabola nebo olověný brok.Takže bude mít větší rychlost.
Oproti 6mm airsoftu bude lépe zajíždět zkrz oblečení.
Dostat na nekrytou část(krk,ruka,obličej) airsoftou je príma,přitom je kulička lehká a má relativně velký průměr.
BB broky se neformují a spolehlivě prolítnou durch i přes levnější ochrané brýle.V lepším případě je budete pinzetou dolovat z podkoží.
Na střílení po lidech ideální munice One Shot, One Kill
Napiš jak dopadla první hra.
Oproti 6mm airsoftu bude lépe zajíždět zkrz oblečení.
Dostat na nekrytou část(krk,ruka,obličej) airsoftou je príma,přitom je kulička lehká a má relativně velký průměr.
BB broky se neformují a spolehlivě prolítnou durch i přes levnější ochrané brýle.V lepším případě je budete pinzetou dolovat z podkoží.
Na střílení po lidech ideální munice One Shot, One Kill
Napiš jak dopadla první hra.
To jsem nevěděl. Tak jsem zase o něco chytřejší
Díky , kašlu na to
Díky , kašlu na to
Zatím jen Slavia 620 4.5
- mtarnovsky
NA ocelove bb broky sice pisu ze maju kaliber .177 ,ja som si kupil na skusku(mam polsku vzduch pistol)broky cez nu prepadavaju,skusal som aj do inych vzduchoviek,tam prepadavaju tiez,treba mat magneticky uzaver,ja som ich namazal vazelinou,potom chvilu drzali,ale lieta tom kam chce ,iskrilo sa z hlavne,je to totalne nepresne. skusal som aj pomedene a to je to iste.
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
To pomědění je na BB jen aby nekorodovali.Hlavně z kterých se střílí jsou mosazné "samomazné" trubky bez drážek.
Záměrně se hlavně dělají větší než BB aby kuličky volně propadávali.
O nepřesnosti téhle kombinace jsem si obrázek udělal už dávno .
Většina diabol má v uvedeném kalibru hlavičku,sukénka je velká třeba 4.75
Tím že je z měkkého olova se zařízne do drážek a lépe těsní.
Záměrně se hlavně dělají větší než BB aby kuličky volně propadávali.
O nepřesnosti téhle kombinace jsem si obrázek udělal už dávno .
Většina diabol má v uvedeném kalibru hlavičku,sukénka je velká třeba 4.75
Tím že je z měkkého olova se zařízne do drážek a lépe těsní.