-> skorec: gentleman i malorajdového pidižvíka nejprve oblékne do slušivého holstru (vydávajícího se za peněženku třeba), než ho vloží do kapsy. Jinak bacha "ztraceno v překladu" CZ-SK: taška-kapsa, kapsa-vrecko. Jo: a zde:
http://www.e-gun.net/body.asp?gun=Pisto ... Long+Rifle je hezký přehled pidižvíků - včetně tabulky parametrů; jsou i menší nežli Breberka 21 bobcat.
-> kulmilan: pro milce Glocků krása÷sen. Ale jinak mi v ČR význam uniká: běžné .22LR za <1Kč nežere, jen HV od 1,8Kč, čímž je cena rány blízká lité-přebíjené 9para a pod. Takže neušetřím za munici/střelnici, jen si zkurvím motoriku slabší ránou. To už více smyslu dává: cvičit pohyby s realistic diabolovou či airsoftovou kopií Glocku - doma zdarma.
Leda by to bylo na balení ženských - berušku pak možno vzít na střelnici, dát jí "opravdovou fakt ostrou registrovanou zbraň" (navíc skoro stejnou jako mám sám) a ani se nemusím bát, že se mi po první ráně vyděsí >> rozsype >> a i když ji hned začnu konejšit uklidňovací čokoládičkou => doživotně bude vše spojené se zbraněmi potírat.