2075 RAMI .40SW
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Poslední dobou je na prodej v ráži .40 za cenu necelejch 6000.Jak střílí,má ji někdo?Uvažuji o koupi.
Re: 2075 RAMI .40SW
Jedna se o doprodej stareho modelu BEZ zachytu zaveru. Cili, krom tohoto nedostatku by nemelo zbrani nic jineho byt. Dle vyjadreni kolegy strili dobre a ja osobne shledavam tuto kusove omezenou nabidku za zajimavou. Zejmena na noseni.Doogs píše:Poslední dobou je na prodej v ráži .40 za cenu necelejch 6000.Jak střílí,má ji někdo?Uvažuji o koupi.
Ja ji koupil za 5.250 Kc u Brymovy - pred tydnem v pondeli.
Kdyz jsem tam byl pak v patek, rikali, ze jsem mel kliku, ze byla jedna z poslednich, co se k nim dostala, pred tim jich prodali 40, pak jim prisly 4 (jedna z nich je ta moje) a ted uz pry nic.
Udajne si to mel nekdo objednat ve vetsim poctu a pak to neodebral...
Co se tyce strelby - prijde mi, ze je to serizeny az moc nahoru (bohuzel - stavitelny miridla to nema), ale soustrel na 15m jsem dokazal mit podobnej, jako tovarni strelec (tj. do 6 cm) a to je na 2" hlaven (+nabojova komora 1") slusny.
Chybejici zachyt zaveru je skutecne trochu neprijemny (ani ne tak u prebijeni - u zbrane na osobni ochranu pokud sebou netaham 2. zasobnik je to beztak zbytecny) - ale u kontroly zbrane, jsem zvyklej vyhodit naboj prehmatem do leve ruky a rovnou zajistit zaver vzadu, v klidu prohlidnout komoru i diru po zasobniku a pak teprve spustit a to tady jaksi nejde
Co se tyce drzeni pistole - hold sub-kompakt... Malicek pravy ruky je naprosto ze hry. Takze na noseni s hypotetickym predpokladem mozna 1-3 ran to jde, pri trenovani na strelnici 100 ran za hodinu by mi asi upadla ruka
Mimochodem - puvodne jsem ji objednaval v Gunshopu s tim, at mi poseckaji tyden, nez si vyridim povoleni, ale ze jim penize klidne poslu predem na ucet... Ocekaval jsem odpoved, je-li alespon zbran skladem, prip. zda-li mi ji podrzej ci nikoliv. Zadny mail jsem ovsem nedostal a dovolat se k nim taky nebylo mozne... Tak jsem ji koupil u Brymovy...
Kdyz jsem tam byl pak v patek, rikali, ze jsem mel kliku, ze byla jedna z poslednich, co se k nim dostala, pred tim jich prodali 40, pak jim prisly 4 (jedna z nich je ta moje) a ted uz pry nic.
Udajne si to mel nekdo objednat ve vetsim poctu a pak to neodebral...
Co se tyce strelby - prijde mi, ze je to serizeny az moc nahoru (bohuzel - stavitelny miridla to nema), ale soustrel na 15m jsem dokazal mit podobnej, jako tovarni strelec (tj. do 6 cm) a to je na 2" hlaven (+nabojova komora 1") slusny.
Chybejici zachyt zaveru je skutecne trochu neprijemny (ani ne tak u prebijeni - u zbrane na osobni ochranu pokud sebou netaham 2. zasobnik je to beztak zbytecny) - ale u kontroly zbrane, jsem zvyklej vyhodit naboj prehmatem do leve ruky a rovnou zajistit zaver vzadu, v klidu prohlidnout komoru i diru po zasobniku a pak teprve spustit a to tady jaksi nejde

Co se tyce drzeni pistole - hold sub-kompakt... Malicek pravy ruky je naprosto ze hry. Takze na noseni s hypotetickym predpokladem mozna 1-3 ran to jde, pri trenovani na strelnici 100 ran za hodinu by mi asi upadla ruka

Mimochodem - puvodne jsem ji objednaval v Gunshopu s tim, at mi poseckaji tyden, nez si vyridim povoleni, ale ze jim penize klidne poslu predem na ucet... Ocekaval jsem odpoved, je-li alespon zbran skladem, prip. zda-li mi ji podrzej ci nikoliv. Zadny mail jsem ovsem nedostal a dovolat se k nim taky nebylo mozne... Tak jsem ji koupil u Brymovy...
Prodloužený zásobník je "jen" na ráži 9mm Luger a stojí cca 720,-Kč. Na 40SW bohužel zatím není, viděl jsem jej pouze na cz-Usa stránkách ale dovoz by přešel o moc draho. No hlot zatím stačí jen kratší na 8 nábojů. Střílení jde fajn nástřel na 15 m ujde. chybějící záchyt není až takový problém jak jsem si myslel jen holt musíš počítat rány...
Mám ji koupenou v CEVOXU - Pardubice za cenu vyšší než inzeroval Gunshop - 5900,-. Ale zato to bylo bez problémů do druhého dne a bez zbytečných průtahů. Bohužel s Gunshopem nemám dobrou zkušennost - poté co jsme se dohodli na zakoupení 2 ks a zaslal jsem objednávku a byl dohodnut termín převzetí, přestali absolutně reagovat, termíny protahovali neustále o týden a když už to bylo cca po 3 týdnech opět posunuté, tak jsem se naštval a koupil to v Cevoxu. Jinak ji nemůžu nic vytknout, i na ten záchyt se dá zvyknout
Za ty peníze....

Tak můj pitbul má za sebou první stovku výstřelů.První pade bylo Vlašimskejma a druhý přebíjenkama.Bez závad.Na patnáct metrů deset ran do 12cm.Při dablu na deset metrů byli zásahy od sebe 12 - 15 cm.Takže dobrý,jsem spokojenej.Nosí se taky dobře /pouzdro dasta na dvoupalec revolver/ a ta cena........nic lepšího na nošení jsem v současné době nemohl koupit.