Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To sice ne, ale málem ho rozsekala i ženská. A to prý už nechce riskovat!pellerm píše:Katana,to jste tam byli dva
No Slávii asi přenechám nějakým odborníkům a vsadím na jistotu od Weihrauchu. Teď jen vyřešit dilema kterou. Jestli HW97 nebo HW98...pellerm píše:Radku jakou bereš pružinu koukal jsem,že jich máš víc?
Si děláte prdel, ale mě se ten nápad docela líbíKavy píše: Asi rozjedu vlastní pohár,BRFT-benchrestfieldtarget.
Bude to stejné jako HFT,jen se budou moci používat střelecké stolky,lavice,štokrdle,sedátka,střelecké pytle,nožičky,svěráky,hevery .... a vůbec další libovolné benchrestové vybavení.
Bude to disciplína pro špatné střelce , kterým ale flinta trefuje
Kavy píše:Štrůdl idiotů,kteří prochází jako procesí pomalu lesem,vláčející za sebou stolky,bagy,židličky,pušky,bomby,basy piv,pečenou krůtu.... a pušky.
Ouplně vidím,jak někde cpu pod nohy od stolku šišky,aby se na kořenech nevaklal![]()
To jsem se zcela dostal od tématu HFT Strašice a protože už jsem obdržel výstrahu před popravou,očekávám od Moderátorů ještě v noci provedení exekuce alespoň na měsíc