Ještě tedy pár technických údajů: protože je hlaveň přišroubovaná ke konci předpažbí třmínkem (zkoušel jsem ji nechat volnou, ale to se neosvědčilo, hlaveň je moc tenká, kmitá a rozptyl se zvětšuje), je předpažbí zpevněno vlepenou páteří z duralové trubky, obepínající vzduchovou kartuši, abych zábránil pohybu předpažbí vlivem změny teplot apod. Dál jsem chtěl odstranit nešťastné uchycení puškohledu na hlavni, proto jsem na pouzdro závěru nainstaloval weaver lištu a puškohled chytil na ni. Další dva "raily" jsou právě na třmínku držícím hlaveň pro eventuální rychlou montáž některého z darů přítele Lasera či Lumena

. Dvojnožku můžu chytit přes T mezikus na 20 cm lištu na spodku předpažbí. Ostatní je myslím patrný z fotek. Dřevo je jasan speciálně mořený jen pro zvýraznění let, botka od Klinského, ostatní díly ruční výroba made in mojeruce. V pažbě není ani jeden vrut do dřeva, vše šroubováno imbus šrouby do vlepených mosazných závitových vložek, dělám si to pro sebe, tak si to přece neodfláknu, že