Ahojte.
Nesnazim sa neako casto objednavat cez internet, ale po dlhsom studiu som sa predsa rozhodol objednat Flintu Penssylvania Carbine od Brymovej.
Dodavka o.k, vratane prislusenstva, ale kvalita, tak o tej si mozem nechat len zdat.
Vysledok bol taky ze som dostal do ruky pusku s hrdzavou hlavnou a prasknutou pazbou, ktora vobec nesedela.
Ako sa to da riesit.? Tak ako som to riesil ja... dohodol som si stretnutie u Brymovej a s niekolkych pusiek som si vybral tu, ktora sa mi pozdavala. Necakajte ze to za vas niekto urobi. Predavacka, ktora sa tam nachadza , je este z doby davno minulej, ked sme mali menu KCS, to znamena ze jej neochota je absolutne na mieste, pretoze to inak nejde..
Ale musim podotknut, ze ked som trval na svojom, tak sa vsetko dalo vyriesit. Len sa vyzbrojte trpezlivostou.
To je vo vseobecnosti predavaci nic nevedia, tak to je je fakt.
Tvrdit nieco take ze s tej flinty poletia len gulicky a nie ogivaly, tak to moze len ta dotycna predavacka.... odporucam ignorovat... ignorovat, ignorovat.
Jednoduche.

Cize dobierku som musel aj tak osobne vyriesit a bolo o.k.
Dneska sme strielali a striela Pensylvanka super.
Vyborna mala hracka.
Kazdy internetovy obchod ma chyby, a ked nieco nakupujete, tak je nanajvys vhodne si to vsetko preverit... a nikde nieje napisane ze aj tak musite dostat to co ste si objednali. Odporucam neverit nikomu a nicomu , a preverovat do posledneho detailu. Na nic sa nespoliehat.
B.