pružina má jistě své kouzlo, ale to má PCP taky . Nejlepší řešení je mít oboje, přesně jako Harryk a spousta dalších . Ale kdybych si měl vybrat mezi pružinou a PCP jdu do PCP
Já kdybych si měl vybrat , tak jdu do obojího
Chlapáci, někdo tady kdysi nakousl, zda a jak lze přidělat Harrisky na tuto zbraň s ohledem na natahovací páku, ale nebylo na to odpovězeno. Máte s tím někdo zkušenost? Když už si do ní budu dělat díru na očko pro řemen, tak abych pak nedělal kvůli Harriskám druhou
HW 97K cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
neviem si dost dobre predstavit harrisky na hw97k... na mojej byvalej hw77k som teda neprisiel na to kam by sa dali dat ani som nevidel ale to neznamena, ze to neide
My,čo sme strávili niekoľko rokov v armáde ČSSR,vieme,že všetko ide,keď sa chce!
Ale ako to vypadá a funguje,keď sa to urobí je otázne...
V tomto vlákne úplne naspodu je fotka HHF 900 s nožičkami,asi z gulometu,alebo samodomo... http://www.risopepi.sk/index.php?page=f ... =1&tema=53
...vzduchovky-optiky-diabolky-streľba...a mnoho iného,čo sem už ale nepatrí... http://www.risopepi.sk
67: Díky za odkaz,ale to budu raději strkat pod lauf spacák
Jde mi taky o zkušenost, zdA MÁTE někdo na 77/97 řemen - kam přidělat přední šroub s okem. Viděl jsem někde na videu, že má oko přidělané na kroužku na nabíjecí páce, působilo to nerušivě a snad i funkčně.
To oko ukazuje na videu v 55 vteřině:
Slavia 618
Průměr páky je 14mm.
Jen taková drobná úvaha:
když budeš mít kroužek na nabíjecí páce která je ukotvená na pseudo moderátoru, tzn. že na tom bude viset část váhy pušky - nebude to mít vliv na změnu nástřelu:?:
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Martyn, díky za průměr, vůbec jsem si nevšiml, že jsi mi odpověděl.
S tím, že je jistý nápor při nošení zbraně na oko, následně na nabíjecí páku a tím zároveň i na hlaveň mě nenapadlo a máš pravdu, že by to mohlo třeba dělat nějaký problém.....nevím. Šlo mi hlavně o to, že kdybych se někdy v budoucnu dostal na nějakou HFT s tímto Háwéčkem (což se mi snad někdy splní) a chtěl mít chvíli volné ruce, tak si ji nemůžu ani pověsit přes rameno a ani odložit na Harrisky. Pak už jedině někde položit na pařez
Slavia 618
Tak jsem se konečně dočkal.....v pátek ráno dorazila nová HW97 od Huberta. No co k tomu dodat. Je to náááádherná zbraň. Její váhou jsem byl teda těžce zaskočenej. Jak jsem na ni ještě nasadil NS AirKing 4-12x42, tak zamířit s ní ve stoje vyžaduje opravdu pravidelné posilování a to nejsem žádnej drobek (97kg)
Musím akorát zjistit, jakou má v sobě pružinu. Přišla z výroby přmo prodejci přes zkušebnu, tak uvidíme. Chrono nemám, tak asi vytáhnu i svou druhou milenku AA410, kterou změřenou mám, takže pouze porovnám balistiku a odvodím výkon.Jde mi jen o to, aby nebyla v 7,5J.
Doma je stále zatím v utajení, takže moc příležitostí ji pořádně protáhnout nemám. Snad když vyjde Třebíč - Poušov sraz, tak tam se jí tam budu věnovat a případně ji i změřím.
Slavia 618
Chrono s sebou určitě vezmu - pokud se tedy na Poušov přihlásí dost lidí a bude se to konat
ale já myslel, že jsi tu moji nebo Marťynovu potěžkal, není to žádný tintítko - včetně optiky, montáže a nabitou diabolkou skoro 5kg
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.