Weihrauch HW100 S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to Kubajzz,mám tam kulatý otvor velikosti 7mm.Ty máš ten šestihran?Zajímalo by mně,jestli těch 7mm,má vliv na útlum zvuku výstřelu,co myslíš?
Weihrauch HW 100T: Delta Titanium 4-16x42 Mildot
Re: Weihrauch HW100 S
Zatím jsem neměl možnost porovnat všechny konce laufů HW 100.Chtělo by to někdy a někde v nejbližší době,dokud je počasí,udělat konkrétní sraz HW-čkářů,a tam to v praxi porovnat,a udělat si představu,jak to s těma všema (koncovkama)je.Hlavně co se týče vlivu přesnosti střely a tlumení zvuku.Myslím,že nejsem sám,koho by toto zajímalo.Chlapi,navrhněte někdo nějaký sraz,vemem HW a tam to v klidu pořešíme.Toto je pořád jen psaní,ale v praxi jsou to jasná fakta,srozumitelná pro všechny zúčastněné.Byl bych rád,když by přijeli i HW-čkáři ze Slovenska.Jak tak na fóru čtu,je jich tam taky dost.Mám hotovou mobilní sklopnou střelnici,tak by ji vzal sebou,a vězte,že se nudit nebudete.
Tak ten tvůj má vliv na zvuk minimální.
Srazy jsou každý měsíc.
Srazy jsou každý měsíc.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
tu je original moderator na HW100, presne tento istý majú v merkurii a je na závit ale ako som už spomínal dá sa dokúpiť medzikus, ktorý z jednej strany našrobuješ na moderátor druhú stranu nasuneš na hlaveň a poistíš červíkom funguje 100percentne možeš strielať doma v obývačke
p.s. myslím že vo vlákne tlmiče na vzduchovku je o tom viac písané.
p.s. myslím že vo vlákne tlmiče na vzduchovku je o tom viac písané.
Originální mezi kus na hlaveň HW 100 bez závitu ? Něco jako toto http://www.airgunbuyer.com/makeBig.asp?ID=2590&pic=0 , http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=412636
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
No ten medzikus z BARu vypada celkom dizajnovo podarene ten druhy mosadzny uz by tak HWcu az tak nespasoval.
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Powered by YONG HENG compressor
kedze je tu ta debata celkom slusne rozbehnuta a ja mam FSB tak po prezreti tych odkzov na YT mi to nedalo a len tak zo zvedavosti som vyskusal 2x vystrel s odmontovanou trubkou (holou hlavnou bez akejkolvek koncovky) a ihned na to s namontovanou moderacnou trubkou: no mozem povedat velmi som bol prekvapeny aky velky rozdiel to je - v sobotu skusim natocit a dam video na YT a to si dovolim tvrdit, ze pre strelca samotneho je ten rozdiel este mensi ako pre niekoho stojaceho smerom dopredu od ustia hlavne, pretoze strelec podla mna hodne vnima ten zvuk ktory k nemu prichadza cez otvory v trubke (pri koreni hlavne) , takze ja by som netvrdil ze ceotrubkovy moderator na FSB ma minimalny ucinok , je mozne ze pridavny moderator ma mozno vacsi, ale nemam to s kym porovnat, ( moj subjektivny nazor je ze AA S410 s origo moderatorom je zhruba rovnako hlucna ako HW100FSB - ak budem ale stat v smere vystrelu pred ustim hlavne moze byt ze HW100FSB je este tichsia - opieram sa len o prakticke skusenosti, kedze mam obidve pusky)
edit: ten 6-hran je tam len preto aby sa dala ta predna krytka odskrutkovat a do zavitu (serie ma ze plastoveho) naskrutkovat origo moderator - a to sa musim omluvit tym ktorym som tvrdil ze na FSB nie je mozne moderator pripevnit - no je to mozne, ale nie priamo na hlaven lebo ta je v tej trubke asi 10cm utopena, ale prave na ustie moderacnej trubky do toho zavitu
edit: ten 6-hran je tam len preto aby sa dala ta predna krytka odskrutkovat a do zavitu (serie ma ze plastoveho) naskrutkovat origo moderator - a to sa musim omluvit tym ktorym som tvrdil ze na FSB nie je mozne moderator pripevnit - no je to mozne, ale nie priamo na hlaven lebo ta je v tej trubke asi 10cm utopena, ale prave na ustie moderacnej trubky do toho zavitu
Jenže ani jeden není pro HW 100, dizajnovo podarený je original Air Arms S400/S410 Silencer Adaptor http://www.airgunbuyer.com/Showproducts ... ccessories a ten mosazný je custom pro QB78/79 http://www.gmaccustomparts.com/epages/B ... BSA65-0001 proto jsem se ptal kde JuroNR vzal mezikus pro HW 100 bez závitu na hlavni, protože na stránkách výrobce nic takového pro HW 100 není.Blue_L píše:No ten medzikus z BARu vypada celkom dizajnovo podarene ten druhy mosadzny uz by tak HWcu az tak nespasoval.

prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Otázka pro JuroNR,kde se dá koupit ten mezikus na HW 100 o kterém píšeš,objednal bych ho,včetně moderátoru.Jinak kámoš mi poslal detailní foto originál závitu na HW 100,po záruce si to nechám udělat u schopného soustružníka,aby to bylo vyvážené a přesné.
Tady jsem našel ještě další koncovku se závitem na HW 100,o které se tady ještě nepsalo.Ke konci videa ji našroubuje místo moderátoru.Ví někdo o co jde?
Kompenzátor podobný např. tomuto http://www.colosus.cz/zbrane/kompenzato ... san-at-44/ nebo http://www.aczshop.cz/product_info.php? ... cts_id=103
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Má tenhle na šikmo řezaný červík funkci,že jeho povolením vyšroubuješ hlaveň?
Ano. Hlaveň se pak nevyšroubuje, ale vytáhne.
HW 100S 4,5 mm + Falcon Menace 4,5-18x56
No s tym kompenzatorom co tam pri konci namontoval to bola rana ako z dela oproti tym dvom pred tymsanny HW píše:Tady jsem našel ještě další koncovku se závitem na HW 100,o které se tady ještě nepsalo.Ke konci videa ji našroubuje místo moderátoru.Ví někdo o co jde?

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP