Vzduchovky - videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Odrazu se není IMO třeba bát-viz sklon skla. A nevím, proč si myslíš, že "kulky" byly měkký... To je neprůstřelný sklo a je na to stavěný 

Cogito ergo armatus sum.
Re: Vzduchovky - videa
Kdyby dal dve rany do jednoho mista mohl byt sefem on 

Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
Z ochuzenýho uranu asi nebyly.
jooo pan Libra, ten by jim dal...
Ty, milius a další... tohle kdyby viděl nějakej psychiatrpiku píše:Jedno OT video![]()
Pokračování příště...

tak skončíte ve vypolštářované cimře!

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Celkem souhlas 

Kesi a H@nz: kreativitu a tvůrčí fantazii považovat za případ pro psychiatra?Ale no tak pánové 

sice OT ale nemůžu si pomoct
- když vidím tu fotku Lohniskýho, tak ho úplně slyším " stále kvoká, stále kvoká "

Ahoj miliusi.Mám takový postřeh k tvému super videu.Ta holka (určitě tvoje milá) co tam hraje,jako kdyby vypadla z oka přítelkyni od herce Kotka.No porovnejte
.

-
Já jsem si vzpoměl na jinou citaci - znám ji nazpaměť:markr.5 píše:sice OT ale nemůžu si pomoct- když vidím tu fotku Lohniskýho, tak ho úplně slyším " stále kvoká, stále kvoká "
"Vůbec nejnebezpečnější šílenci používají střelných zbraní, a to nejen pistolí či kulovnic. Pohleďte na tuto tarasnici. Patřila Josefu Mařánkovi z Prahy Podolí. Zničil tři sanitní vozy, než se mi ho podařilo dopravit zpět do ústavu..."

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
A ještě by to chtělo típnout a zvětšit obrázek ze scény, jak "lovec" zvedá padlou holubici, abychom zjistili, jestli zakleté holubičky nosí spodní prádlo....
Btw MILIUSi, mohl bych poprosit tvou holubičku o zhmotnění jednoho Edgar bros XVi ??
Klacek si zašlu...
Video stříhám celkem dost, takže oceňuji.. hezký počin... Jen bych se zeptal cos tam použil za mjuzik na background, takové ty indiánské motivy?

Btw MILIUSi, mohl bych poprosit tvou holubičku o zhmotnění jednoho Edgar bros XVi ??

Video stříhám celkem dost, takže oceňuji.. hezký počin... Jen bych se zeptal cos tam použil za mjuzik na background, takové ty indiánské motivy?
Haenel modIII-284, 311; ČZ vz.47; ČZ 803,801,800, 236, 236-1; ZB ZV4, ZV3 a Slávinky
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
Prádlo nosí
Schválně jsem to tam nechal jako jahůdku.Ehm....není to přítelkyně
Jakou hudbu?Napiš čas.

Jakou hudbu?Napiš čas.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Kesi japa to víškesi píše:Ty, milius a další... tohle kdyby viděl nějakej psychiatrpiku píše:Jedno OT video![]()
Pokračování příště...![]()
tak skončíte ve vypolštářované cimře!

Jáááá tam byl a je to tam nááááááááhodou báááááááječný čéééééče

Všude počtááááře,měkkko,no bááááááječný prostě prostě prostě nic lepččččííího nelze zažít.
Jasně chápu

177
22
25
22
25
Kůůůrňa, uplně jsem zapoměl že žiju ve 21.stol a mám po ruce mocné nástroje v mobilu jako program SOUND HOUND (identif. písně podle libovolné pasáže - jen tak pro těch pár, co ještě používají Nokie 5110..). Takže VANESSU mi to našlo, ale s těmi skotskými motivy okolo 6minuty si to neporadilo...milius píše:Prádlo nosíSchválně jsem to tam nechal jako jahůdku.Ehm....není to přítelkyně
![]()
Jakou hudbu?Napiš čas.
Haenel modIII-284, 311; ČZ vz.47; ČZ 803,801,800, 236, 236-1; ZB ZV4, ZV3 a Slávinky