Vzduchovky na auk?n?ch servech ( Aukro atd. )
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hele,ja nevim jestli si delas srandu nebo neumis cist,o par prispevku vyse jsem ti ho doporucoval...
Takze od nej to ber,navic on to posila nejak z Cech - Kudova je u Nachada(teda doufam ze nekecam,ale je to nekde na hranicich).
Daho,ja a par dalsich lidi uz u nej kupovalo - spolehlivy,bez problemu.
Takze od nej to ber,navic on to posila nejak z Cech - Kudova je u Nachada(teda doufam ze nekecam,ale je to nekde na hranicich).
- DrobasMirek
Re: Vzduchovky na aukčních servech ( Aukro atd. )
minulý čtvrtek jsem u něj obdobu QB 78 objednával tak dám vědět až mi přijde, taky doufám, že to bude OKregis24 píše:Hele,ja nevim jestli si delas srandu nebo neumis cist,o par prispevku vyse jsem ti ho doporucoval...
Nasel jsem velmi dobreho prodejce z cerveneho kostelce.. Obednaval jsem si unej B3 a podle mych ocekavani se pokazila.. Volal jsem mu zpet tak rekl at ji zabalim a ihned poslu zpet ze me posle novou. Na muj dotaz jestli bych nemohl doplatit a koupit neco lepsiho bez vahani kyvnul ANO.. nerikam ze ma vse skladem, ale je schopen hodne veci sehnat a za mnohem lepsi cenu. ja momentalne ocekavam QB 36.. ptal jsem se ho na slavku ale tu bouzel nebyl schopen sehnat a nabydl me tuto vzduchovku. Chtel jsem tento puskohled http://www.colosus.cz/zbrane/puskohled- ... 2-compact/.. Tento puskohled nemel ta mi nabil Gamo 3-7X28 z doostrenim.. v obchode stoji 850 kc..
Ja budu mit QB 36 s timto puskohledem za 2000,- Jak rikam, velice vztricny prodejce..
zkus mu napsat na jakubkasnar@seznam.cz
Ja budu mit QB 36 s timto puskohledem za 2000,- Jak rikam, velice vztricny prodejce..
Tak to je opravdu slusny prodejce,nicmene porad to beru jako vyhozeny 2000,-Kc....
To e uvidi.. na QB36 sem zas tak negativvni ohlasi nenasel.. a ktomu mam domluveno pres znameho, ze mi udela pist a valec.. Nejakej jeho znamej delal X let ve zbrojovce, tak verim ze to bude dobre udelane.. za rozumnou cenu.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Já nechápu že se vám chce vyhazovat peníze za něco takového. Už je to tu napsané několikrát že tato vzduchovka je nebezpečná a nepřesná. A i když ti známí udělá cokoli tak to nepomůže, budeš akorát nešťastný že se nemůžeš trefit kam by si chtěl.
(pro rejpali chci dodat že jsem jí měl doma a už nikdy nic takového)
(pro rejpali chci dodat že jsem jí měl doma a už nikdy nic takového)
Venca a Zuzka (Zuzule
)

- DrobasMirek
na jednu stranu sis s QB 36 oproti B3 polepšil (ne o moc, ale polepšil), ale na druhou stranu by mě zajímalo jak dlouho ti na tom ta Gamo optika vydrží (obě 2 Gamo optiky co jsem měl - jedna na Gamovce a druhá na Slávce šly za chvíli do kopru)Michal23 píše:Nasel jsem velmi dobreho prodejce z cerveneho kostelce.. Obednaval jsem si unej B3 a podle mych ocekavani se pokazila.. Volal jsem mu zpet tak rekl at ji zabalim a ihned poslu zpet ze me posle novou. Na muj dotaz jestli bych nemohl doplatit a koupit neco lepsiho bez vahani kyvnul ANO.. nerikam ze ma vse skladem, ale je schopen hodne veci sehnat a za mnohem lepsi cenu. ja momentalne ocekavam QB 36.. ptal jsem se ho na slavku ale tu bouzel nebyl schopen sehnat a nabydl me tuto vzduchovku. Chtel jsem tento puskohled http://www.colosus.cz/zbrane/puskohled- ... 2-compact/.. Tento puskohled nemel ta mi nabil Gamo 3-7X28 z doostrenim.. v obchode stoji 850 kc..
Podle mě je lepší volba koupit si použitou S631, seženeš na tom všechno a ušetříš si zbytečný problémy

Chtel jsem tu 634 Ale jelikoz ji nebyl schopny ehnat tak sem sahl po teto...a jelikoz penezma momentalne zrovna moc neoplivam, protoze v praci to neni 2X jisty, tak sem se rozhodl toto zkusit. Samosebou jsem tuhle vzduchovku debatoval s kolegou s fora, ktery ji vlastni. Dival jsem si i na jeho nastreli a myslim ze zas takova tragedie to neni. v kazdem pripade az bude lip, tak sem pripraven si koupit neco poradneho. Jeste nevim jestli pruzinovku nebo nejakou vetrovku. Ale urcte neco co bude stat zato. 

QB 36 naprosto bezpečna zbran 2krát jištěna ,určitě si polepšiš oproti B3 ta je nebezpečna, na alegru se prodava za 600kč,Akorat se musi něco posvařovat ,zabrousit, zaleštit -střilí mě spuvodní pružinou 230m-s,na 45m trefuji tyčku 5cm,rek bych že je přesnějši než moje QB 78,za 2 litry slušna vzduša ,S 634 je určitě lepši ale stoji 2krat tolik
LOV 21
NORCONIA QB-78 deluxe .177+Inre 6-24x50 AOE
HW 30
NORCONIA QB-78 deluxe .177+Inre 6-24x50 AOE
HW 30
Presne jak rikas kapo
) Rad vidim "spokojeneho majitele"
) Pred chvili mi napsal, ze vzduchovka byla odeslana..
tak se nemuzu dockat.

Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
Pokud má někdo zájem o sběratelsky zajímavý CO2 revolver, je na níže uvedeném odkazu. Cenově není nejhorší. Nemá sice (asi) originál střenky, ale je to již pomalu historický kousek.
Je to Crosman T38 Target, mod. II (r.v. 1973 - 1976), nebo III (r.v. 1976 - 1985) . Model a r.v. byl dán ráží. (II. mod. je 5,6 mm, III. mod. je 4,5 mm).
Na závěr uvádím, že tuto zbraň ani neprodávám, ani na jejím prodeji nemám osobní zájem.
Pouze doporučuji.
http://www.aukro.cz/item1040569213_vzdu ... olver.html
Je to Crosman T38 Target, mod. II (r.v. 1973 - 1976), nebo III (r.v. 1976 - 1985) . Model a r.v. byl dán ráží. (II. mod. je 5,6 mm, III. mod. je 4,5 mm).
Na závěr uvádím, že tuto zbraň ani neprodávám, ani na jejím prodeji nemám osobní zájem.
Pouze doporučuji.
http://www.aukro.cz/item1040569213_vzdu ... olver.html
ricci35: Tak tohle je fakt luxusní záležitost. Takovýhle moderní vychytávky mě dycky braly... 

Na hrubý pytel hrubá záplata!
Vzduchovka z Aukra
Chtěl bych si koupit vduchovku.
Na takové domácí střílení, když nebudu mít čas zajet nastřelnici.
Při brouzdání na aukru jsem našel tuhle vzduchovku : http://www.aukro.cz/item1030887538_vzdu ... ml#gallery
Nemáte někdo s tímhle typem jakékoli zkušenosti ?
Jak pozitivní, tak negativní.
Děkuju
Na takové domácí střílení, když nebudu mít čas zajet nastřelnici.
Při brouzdání na aukru jsem našel tuhle vzduchovku : http://www.aukro.cz/item1030887538_vzdu ... ml#gallery
Nemáte někdo s tímhle typem jakékoli zkušenosti ?
Jak pozitivní, tak negativní.
Děkuju
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchovka z Aukra
No za prvé je tu téma určené vzduchovkám z aukra tak se stačilo tam podívat a přečíst pár řádků.
Zjistil bys že tyto vzduchovky nejsou s těch za které by měl člověk utrácet peníze
Za druhé s touto vzduchovkou budou těžko kladné zkušenosti.
No a za třetí by sis to tady měl nejdřív pořádně přečíst než se budeš ptát na další levnou vzduchovku, je tady toho opravdu dost užitečného.
Zjistil bys že tyto vzduchovky nejsou s těch za které by měl člověk utrácet peníze
Za druhé s touto vzduchovkou budou těžko kladné zkušenosti.
No a za třetí by sis to tady měl nejdřív pořádně přečíst než se budeš ptát na další levnou vzduchovku, je tady toho opravdu dost užitečného.
Venca a Zuzka (Zuzule
)