Vzduchovky na auk?n?ch servech ( Aukro atd. )
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ano, ale bylo to tu probíráno aspoň milionkrát. Slušnost je si to tady trochu pročíst, než to tu zahlcovat známejma věcma. Pardon, jestli jsem se někoho dotkl. 

Re: Vzduchovky na aukčních servech ( Aukro atd. )
AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

Typicky priklad vzduchovky napadnutej kutilom domacim 

Mazec, vzduchovka s riditkama 

To ještě nikdo z Vás neviděl "Sten Gun" ??
.

Tomu, kdo takhle dokáže zku.... vzduchovku bych urazil pracky 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
Co tato aukce, respektive tato vzduchovka?
"Ponukam velmi peknu madarsku!!! vzduchovku raze 4,5mm znacky Tornado Relum."
viz odkaz níže:
http://aukro.cz/raritna-vzduchovka-torn ... 13400.html
Zjkoušel jsem o ní dohledat nějaký info na českých stránkách a kromě opět níže uvedeného odkazu nikde nic.
http://vzduchove-zbrane.sweb.cz/40-zaba ... darsko.pdf
"Ponukam velmi peknu madarsku!!! vzduchovku raze 4,5mm znacky Tornado Relum."
viz odkaz níže:
http://aukro.cz/raritna-vzduchovka-torn ... 13400.html
Zjkoušel jsem o ní dohledat nějaký info na českých stránkách a kromě opět níže uvedeného odkazu nikde nic.

http://vzduchove-zbrane.sweb.cz/40-zaba ... darsko.pdf
- BlackAdder
jo, inghugo tam mívá zajímavé kousky
tak tak - už mám od něj 4 ks a spokojenost 

- BlackAdder
tak už vím, kdo mi to vždycky vyfoukne 

Ta poslední "Fajfka" co nabízel, byla FWB 80 a někdo ji koupil velmi dobře (cca 4.000,-Kč) - já ale to nebyl

To ja mam zas doma ,,problem,, s uzivatelem aukra Jihro. Uz mi vyfoukl dost peknych veci. Vzdyt uz jich musi mit doma mraky.
Ale k Relum Tornado. Zajimava vzduchovka. Mam ji doma a taky jeji lehci sestricku. Ma dve pruziny( jednu vlozenou v druhe) bohuzel v tom mem je ta silnejsi praskla, takze cekam az mi z pruzinarny dojde nahradni. A ma jednu podstatnou vadu. Tam kde se vklada diabolka. Kdyz chces vlozit diobolku tak das packu dolu= vlozis diabolku a zatlacis nahoru. Bohuzel v te pozici nedrzi a samovolne klesne. Pokud pri strelbe nedrzis tu packu tak se ti bud o vzniklou hranu ta diabolka rosekne a vzpříčí se tam a nebo jen nevystrelis. Moje Webley to ma vyresene naopak a vlasni vahou packy se drzi ve spravne poloze. Zatim se mi to nepovedlo vyresit.

Ale k Relum Tornado. Zajimava vzduchovka. Mam ji doma a taky jeji lehci sestricku. Ma dve pruziny( jednu vlozenou v druhe) bohuzel v tom mem je ta silnejsi praskla, takze cekam az mi z pruzinarny dojde nahradni. A ma jednu podstatnou vadu. Tam kde se vklada diabolka. Kdyz chces vlozit diobolku tak das packu dolu= vlozis diabolku a zatlacis nahoru. Bohuzel v te pozici nedrzi a samovolne klesne. Pokud pri strelbe nedrzis tu packu tak se ti bud o vzniklou hranu ta diabolka rosekne a vzpříčí se tam a nebo jen nevystrelis. Moje Webley to ma vyresene naopak a vlasni vahou packy se drzi ve spravne poloze. Zatim se mi to nepovedlo vyresit.
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
no chtela by dat do pucu, ale jinak je ve skvelem stavu. jen otazka v jakem stavu jsou střeva. Tipl bych konecnou cenu na 25-30000 spis vic
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
Njn, zajímavých věcí není doma nikdy dost.retrros píše:To ja mam zas doma ,,problem,, s uzivatelem aukra Jihro. Uz mi vyfoukl dost peknych veci. Vzdyt uz jich musi mit doma mraky.![]()
![]()