Vzduchovky na auk?n?ch servech ( Aukro atd. )
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Basa ako vyšitá a hazard so zdravím lauf nie je stavaný na taký tlak
CZ 200S HUNTER 177.-SIGHTRON
CZ 200S FS 177.-SIGHTRON
URAGAN Cal.25 -OPTISAN 6-24x50F1
WALTHER LG300 DOMINATOR -VORTEX VIPER 2,5-10X32
AIR ARMS TX200HC-BURRIS
TAIPAN VETERAN 22, LONG
CZ 200S FS 177.-SIGHTRON
URAGAN Cal.25 -OPTISAN 6-24x50F1
WALTHER LG300 DOMINATOR -VORTEX VIPER 2,5-10X32
AIR ARMS TX200HC-BURRIS
TAIPAN VETERAN 22, LONG
Re: Magor
O tom, že to není to pravé ořechové se rozhodně nehádám... Ale co se týká tlaků, tak dostatečný... 22LR stačí síla stěny cca 0.5-1.0mm...
Cogito ergo armatus sum.
-
No každopádně je to nedovolená úprava, a několik přestupků proti zákonu o zbraních. Takže pokud to takto vystaví na veřejnosti tak je to magor nebo provokatér.
Každý to tady odsuzuje a přitom má doma podobnou věc každý
Škoda že není vidět jak vyvrtal 4,5 hlaveň na 5,5 ,to musí být nádhera
Kolik už jsem "samo-domo" zbraní viděl a některé velice pěkné a vyrobené od nuly,žádné prznění vzduchovek.
Podle mě záleží na tom v jakých rukách se zbraň ocitne.Na střelnici už jsem potkal člověka se zbraní za 25000 a když se vracíme od terčů tak tam šoupne plný zásobník,schodí závěr a kouká jak se proti němu lidi vrací od terčů.Takový kretén je pro mě horší než někdo kdo si doma vyrábí nelegální hračky a střílí někde v opuštěném lomu kde střely končí bezpečně ve stěně.

Škoda že není vidět jak vyvrtal 4,5 hlaveň na 5,5 ,to musí být nádhera

Kolik už jsem "samo-domo" zbraní viděl a některé velice pěkné a vyrobené od nuly,žádné prznění vzduchovek.
Podle mě záleží na tom v jakých rukách se zbraň ocitne.Na střelnici už jsem potkal člověka se zbraní za 25000 a když se vracíme od terčů tak tam šoupne plný zásobník,schodí závěr a kouká jak se proti němu lidi vrací od terčů.Takový kretén je pro mě horší než někdo kdo si doma vyrábí nelegální hračky a střílí někde v opuštěném lomu kde střely končí bezpečně ve stěně.
Re: Vzduchovky na aukčních servech ( Aukro atd. )
Má pravdudu předseda, není to tak dávno co sem se takovýho krámu zbavil, v případě texa navrtáním získáme opravdu zvlášť hmotný paskvil. V období puberty jsem se s tím za páskem u tepláků pokoušel běhat, tak vím o čem mluvím 

Nejde!Prostě NNe
Taky jsem běhal s nabitou Lovkou za teplákama.Brok se naštěstí svezl po pánevní kosti ven. 

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......

My day begins when your day ends.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Zmršená Lovka nebo TEXka - čert je vem ale bere mne šlak když na burze vidím převrtanou Slavii 618 - 624 - 625 - 627 a tak podobně prostě ty malinkatý krásný puštičky - flobertka z pušky pro děti.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Kavy:dříve se daly udělat odborně různý věci,jako např.převrtání hlavně.Nevím jak teď,ale na to,abys vystřelil z 4,5 mm laufu malorážák stačí,aby lauf měl pro něho komoru.Ono půl milimetru z každé strany měkkýho olova navíc,zase není tak moc materiálu,aby ten malorážák nevylítl ven.Divil by ses,jak to jde lehce.
dekalibrace nadkaliberním střelivem

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Problém je jediný, a to že vývrt vzduchovky tu šišku neustabilizuje, nečekaně dobré výsledky bývaly s shorty nebo long, dalo se s tím na 50m trefovat snad i na pivní tácek. Nás ale stejně spíš bavilo masakrovat špalek v kotelně,takže Long rifle letící naplocho byl ideální
dofam že je to promlčený.
slávii asi 603(bez označení, maličká) jsme měly taky,naštěstí tam lidskost zvítězila

slávii asi 603(bez označení, maličká) jsme měly taky,naštěstí tam lidskost zvítězila
Nejde!Prostě NNe

Taky se vzduchovky upravovaly způsobem tím,že se do laufu udělala komora pro nástřelák,kdo neví co to bylo ať se zeptá,a normálně se s tím střílely Diabolky

Nechtěl jsem to tady psát ale teď už jenom to,že vystřelené nástřeláky se pěkně někdy musely odvrtávat.
Alespoň nekurví historickou Slávii 
Trochu jsem upravil fotku ,aby byl vidět drápek.Vcelku provesionální úprava.
Viděl jsem experta který vydlabával vystřelené nábojnice šroubovákem

Trochu jsem upravil fotku ,aby byl vidět drápek.Vcelku provesionální úprava.
Viděl jsem experta který vydlabával vystřelené nábojnice šroubovákem